2021/04/29

Kosmetické úlovky- duben 2021

Měsíc plný aprílového počasí a šprýmů je u konce a já věřím, že začínají lepší časy! Mám tu pár beauty věciček, které mi tento měsíc nejen dělaly radost, ale plně se ujaly své plnící funkce. 

 

Vybrat tu správnou řasenku dá někdy pořádně zabrat. Záleží na tom, jaký preferujete aplikátor, jaký chcete mít výsledný efekt, zda se chcete zviditelnit nebo jen "nalíčit". Hodně diskutovanou řasenkou, kterou koupíte v drogerce je novinka Bambi. Přesně ta srnečka! Roztomilý desing, který zaujme mladé slečny. Nicméně já po ní v  DMku také sáhla. Nejsem sice na dětské obrázky, ale výsledný efekt řas je s touto řasenkou super. Slibuje ovesized, tedy zvětšení řas, což rozhodně platí! Řasy neslepuje, jsou husté a doslova dokonalé. Tímto jsem ji nominovala na řasenku roku. Cena je kolem 260 Kč.

Tušili jste, že Savo už není jen úklidový prostředek?  Značka Savo se vytasila nejprodávanějším produktem roku, gelem na ruce. Gel by přibalen k časopisu, tudíž jsem neodolala. Gelík je bez parfemace, obsahuje 67% alkoholu. Můj novej kámoš v kabelce.

   

Znáte N.A.E.? Je to veganská přírodní kosmetika založená na dlouhé tradici italského bylinkářství . Nabízí organickou tělovou a vlasovou péči, která obsahuje minimálně 97 % složek přírodního původu. Nějak jsem ji míjela, ale konečně se ke mě dostala v podobě sprchových gelů! Freschezza je osvěžující s prolínající vůní tymiánových a rozmarýnových listů.Naopak Idratazione je hydratační s ibiškem a fíkem. Nádherné opojení a péče! Ceny se pohybují kolem 109 Kč/200 ml.

Woom, Woom, Woom.....ano, tu značku testuji stále a baví mě. Tentokráte jsem zacílila na zubní pastu Total, která je vhodná pro komplexní péči. Sáhnete po ní tedy, pokud máte i citlivé zuby. Pokud zrovna nepreferujte zaměřenou pastu na bělící účinek i tato vám trošku dokáže pomoci. Za mě je to střed z portfolia Woom, který jsem zkoušela. Shrňme si to! Chceš bělit? Sáhni po Carbon řadě. Jsi typ preferující bylinnou péči? Zkus Herbal.

Absolutní nutností z řady Woom je zubní nit. Za mě nejlepší, kterou jsem kdy měla! Není to totiž žádná uzounká nítěnka, která by se přetrhla. Vlákno je pevné, silné a dokáže odstranit až o 40% procent plaku něž konkurenti. Potvrzuji!!! Je jiná, je černá , je skvělá! Je ošetřena dřevěným uhlím a dodává pocit svěžesti. Cena 99 Kč. 


Užijte si poslední den a v květnu ahoj.



Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. Jane