2021/05/20

Co dělá váš mazlíček když nejste doma? Spojte se s ním přes TESLU!

Jste v práci a váš hafan si lebedí v pelíšku, lítá po bytě, má polštářovou party, štěká na každý zvuk, který slyší za dvěřmi nebo si hraje s plyšáky? Rádi byste věděli, zda maji "myši" pré, když kocour doma?

Já to díky testování Tesla Smart Pet Feeder Camera zjistila.

Dávno jsem věděla, že se doma žádná party nekoná, protože jsem nikdy nenašla nic co by tomu nasvědčovalo. Mám psa vzorňáka. Nikdy nic nerozkousal ani nezničil. Je to zlatíčko. 

Ale i tak jsem byla zvědavá, jak probíhá jeho den a taky se moc líbí, že "Smart Pet Feeder" má mikrofon a v podstatě si s Bibim mohu volat a díky kameře ho i vidět. Je paráda se při kafíčkové pauzičce v práci kouknout jak se má.

Přístroj od Tesly je především krmítko, lépe řečeno chytré krmítko s bonusy navíc.

Prvním z nich je dostatečně velký zásobník. Na zásoby granulí pro čivaváka ideální. Objem 4l je přesně na "pytlík" granulí, které Bibi spotřebuje za několik týdnů. Kvituji průhlednost nádoby díky níž mám přehled jak jsme na tom se zásobami a vlastně stačí jen hodit očkem když jdu kolem, nemusím odklápět víko. To otevírám jen když dosypávám nové granule. Nemám tak v bytě další nádobu navíc.


Hlavní gró Smart Pet Feederu spočívá v krmení. Bibimu tak doslova padá snídaně a večeře do misky. Mě to ušetří čas, že nemusím vážit porci granulek. Smartík totiž ví, že jedna porce je 10 g. Je pak na mě zda zmáčknu tlačítko 1x nebo vícekrát. Žádná odměrka, jen stisknutí přímo na přístroji nebo v aplikaci na telefonu, to když třeba nejste doma, zdržíte se v práci, ale hafan chce jíst.  



"Haló Bibi, pojď se napapat a než to sníš, panička bude doma".



Možná si říkáte co když vypadne proud, jak bude "Smartík" fungovat. Buďte v klidu, existuje plán B. Stačí do základny krmítka vložit baterie. Já je tam pro jistotu mám, kdyby náhodou...

Baterie utáhnout přístroj několik dní včetně "živého" vysílání. Každopádně pokud máte přístroj blízko zásuvky, je to ideál.  HD kamera má vysoce kvalitní obraz a vcelku široký úhel pohledu. A já jak se tak dívám, tak kolem poledne je Bibi v pelíšku. Ani se mu nedivím.


Propojení krmiče s mobilem je záležitostí několika minut. Aplikace je dostupná na Google Play či Apple App Store. Je v čestině! Ovládání je pomocí ikonek- foťák, mikrofon, kostička....a stisknout.


Shrňme si to. 
  • Tesla Smart Pet Feeder je vhodný pro majitele malých plemen psů a koček ( kvůli velikosti misky). 
  • Slouží jako chytré krmítko, nemusíte nic vážit, nabírat...granule se sypou samy.
  • Napájí se ze sítě,  v případě výpadku proudu funguje na baterie.
  • Má bezdrátové wi-fi připojení.
  • Propojíte jej se svým telefonem a díky tomu můžete na vašeho mazlíčka mluvit, pozorovat ho ve dne i v noci (kamera má noční vidění)
  • Díky HD kameře s 2-cestným audiem budete vidět i slyšet co se doma děje
  • Připojíte se odkudkoliv ...stýská se vám, nebo máte doma malé štěně, nemocňáčka, zkrátka potřebujete z práce kouknout jak na  tom váš čtyřnohý miláček je...

Jak se vám to líbí? 

Kromě naprosto vychytaných funkcí má ideální velikost (193 x 193 x 311 mm), nezabere zbytečné místo a má jednoduchý design, který se hodí do každé domácnosti. 

Kde TESLU zakoupit zjistíte ZDE.


                                                             Za možnost testování děkujeme redakci online magazínu Žena-in.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. Jane