2021/05/28

Jacobs Cappucino varianty pro každý moment dne


Toto není návod na to, kdy a jak si vychutnat Jacobs, ale představení novinek a ukázka toho, že i lahodné cappucino zvládnete připravit rychle doma, v práci i na chatě. Dokonce i  v momentě kdy máte pět minut pauzy mezi poradami.

Znáte to, že ráno je v kuchyňce narváno?  Všichni potřebují ranní dávku energie a po náročném víkendu či probdělé noci dobít baterky. Všechny přístroje jedou naplno a ulovit najít nějaký hrníček dá dost zabrat. V tento moment je ideální Cappucino, jak říkám, to "normální" , "klasik", bez příchutě a ranní ptáče dál doskáče.


Naopak, když máte chuť na sladké. Zkrátka vás honí mlsná a nechcete zrovna sáhnout po tabulce čokolády, zkuste karamel či vanilku. Jsou sladší a doslova lahodné. Jejich jemná vůně vás během nudné porady dostane do příjemné nálady. Dokáží i lehce zasytit, když opravdu, ale opravdu nestíháte, takže já už mám sáček tohoto "dopingu" preventivně v deskách, abych měla jistotu, že se na mě dostane a rovnou jsem to z meetingu vzala přes kuchyňku a pak pokračovala dál.

Věděli jste, že Jacobs nabízí specialitku s příchutí Milka? Velký hrníček oceníte během chladnějšího počasí a nebo večer, když se zachumláte do peřin a čtete si knížku. Jde o 31%  kakaovou směs (cukr, kakaový prášek). Tanto "čoko" moment vás vráto do dětství a rozhodně zlepší náladu. Je to jedna má z nejoblíbenějších variant. 


Jedničku s hvězdičkou má za mě slaný karamel! Vzhledem k tomu, že se pomalu blíží léto, je jasné, že více a více budeme popíjet ledové nápoje. Připravte si tvořítka na led, sklenici a stylové brčko. Osvěžující bomba ve formě slaného karamelu vás dokola osvěží. Stačí zalít studenou vodou! Já do skleničky přidávám kostky ledu a řeknu vám, nemá to chybu!

Prozraďte mi po jaké příchuti byste sáhli vy? Mimochodem všechny kávové nápoje jsou dostupné v obchodech, krabička obsahuje vždy 8 sáčku a stojí 59,90 Kč

Oceňuji rychlost přípravy, krásnou pěnu a chuť. Nápoje jsou sladší, tudíž dietářky, bacha, protože tahle kafíčka jsou "návyková".


*testováno ve spolupráci s magazínem Žena-in

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. Jane