2021/05/07

U mě na zemi přistálo UFO 2

 
V garsonce mi přistálo UFO! Usadilo se rovnou na zemi, protože jsem ve fázi, kdy se chystám na vymalování a hlavně koupi nového mini gauče. Zavřené obchody nábytku mi ani nechybí, protože surfuji na Favi, kde je široký výběr a vše po jednou "střechou", tudíž nemusím mít otevřeny stovky e-shopů....no, jen to odkliknout.
 
 
 
Proč u mě přistálo UFO? Kvůli testování. Foreo, model UFO 2! Je to sonický přístroj pro urychlení účinků plěťové masky. Takový malý "ufonek" z jiné planety, protože to co umí, tomu se snad ani nedá uvěřit. Mrkejte!

Do mobilu si stáhněte appku, teda nemusíte, ale věřte, že s ní je to zábavnější. Pak si jednoduše vyberte masku, kterou chcete aplikovat ( hydratační, rozjasňující, noční či vyživující). Stiskněte jedno jediné tlačítko a užijte si luxusní zážitek.

Dámy a pánové, právě "odlétáme" do vesmíru. ,Ufonek zabliká a před vámi je let, o kterém vaše pleť neměla ani ponětí.

Uklidňující masáž obličeje s LED terapií, která pomáhá pokožce vypadat viditelně omlazeně a pleť je dokonale regenerovaná. 

červená LED terapie – zpevňuje a pozvedá tvář, vyhlazuje vrásky
modrá  – minimalizuje nedokonalosti, snižuje množství kožního mazu
zelená – sjednocuje barevný tón pleti, působí proti pigmentovým skvrnám
bílá – podporuje přirozenou obnovu pleti
fialová terapie – eliminuje toxiny, rozjasňuje
oranžová  – revitalizuje pleť, zmírňuje podráždění od slunce
žlutá – zlepšuje tón pleti, zklidňuje podráždění od slunce
azurová – zklidňuje podrážděnou pleť, působí proti otokům

  

V čem je "UFO 2" vyjímečné? Poskytuje pulzační masáž a uvolňuje v pleti napětí. Redukuje vrásky a tvorbu kožního mazu, odstraňuje odumřelé kožní buňky, rozhodně díky němu budete mít menší póry a sjednocenou pleť. Dvě minuty a zažijete rozmazlování!

Výhody? Kosmetický salon doma. Dokonalý obličej! Supr trupr relax během dvou minut. Hřejivá thermo terapie (až 45 °C) – otevírá póry pro lepší vstřebávání kosmetických látek. 

Velmi malý a skladný pomocník. Pokud bez něj "nepřežijete" víkend nebo dovolenou, stačí jej dát do kosmetické taštičky, nezabere skoro žádné místo. Příjemný silikonový materiál, absolutně jednoduché ovládání. Na výběr je několik barev- mangenta, růžová a mint.Snadno se udržuje a jedno nabití s vámi absolvuje až 40 procedur.

 

Nevýhody? ....počáteční investice! Co si budeme povídat, cena kolem 6 tisíc je sakra vysoká! Ani masky určené pro Foreo nejsou úplně levnou záležitostí. Variantu od jiné značky jsem neobjevila. 

Každopádně si spočítejte, kolik necháte za různé masky nebo pochybná ošetření pleti. UFO 2 přináší nový standard krásy a zdraví v oblasti péče o pleť. Osobně se mi líbí filozofie značky jež vychází z přesvědčení, že pokud se člověk cítí skvěle, pak také vypadá skvěle.

Jak se cítíte vy?  Já skvěle a "UFOna" doporučuji, protože hýčkání a rozmazlování si zasloužíme a plet´nám poděkuje!

No a já jdu pátrat po tom gaučíku na FAVI, protože tam jsou i fotky s inspiracemi a já vůbec nejsem rozhodnutá - rohová? klasická?  Držte palce.......no a ještě se připravit na malování,ufff.

#zenysro #testujto #foreoufo2 #spoluprace #JaneTestuje #JanesMoments 

 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. Jane