2021/07/05

Konečně na "vysněném" kafíčku

Znáte ten pocit, kdy se na něco těšíte a konečně je to tady! Celé covidové období jsem doslova snila o úplně obyčejné věci a to sednout si do kavárny, dát si kafčo a relaxovat. Vypnout a vychutnat si svůj šálek kávy. Nebýt ničím rušena a vychutnat si tu "svou kavovou chvilku".

I když už jsou kavárny nějaký ten pátek otevřené, já se s Bibim na kafíčko dostala až nyní. Konečně jsem vytáhla nové šaty, které budu nosit asi celé léto, protože jsou neskutečně pohodlné a lehounké. Do tašky, kterou mám více než deset let, jsem hodila pár nezbytností, Bibimu nasadila melounovou soupravičku ať krásně ladíme a hurá ven.

....seděla bych tu neustále, ale musela jsem sledovat čas na těch svých dámských hodinkách, protože přeci jen kavárna někdy zavírá. Taky to tak máte, že se vám nechce odejít?

 
 
Doufám, že i vy jste byli v nějaké té zahrádce a dali si něco dobrého k pití či jídlu. To čaro obyčejných věcí je nabíjející! 

šaty a šperky: Tchibo// boty: Garderobiérka // taška: Schaffer butik // hodinky: Helveti // Bibi: melounová souprava z Aliexpres

 

#HolkaScivavou #Janesmoments #JaneBibi

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. Jane