LINKS

2021/08/31

Kosmetické úlovky- srpen 2021


Sbohem léto, sbohem prázdniny!

Srpen si s námi zahrával a několikrát ukázal, že podzim se blíží. Přeháňky, slejváky i menší bouřky. Pojďme se tedy na podzim pomalu připravit.

Vím, že věk je jenom číslo a já ho nevnímám, ale proti vráskám už lehce bojuji. K nějakému nákupu jsem dostala mini Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex značky Estée Lauder. Používám jej na noc. Lehce chladí a má úžasnou texturu. Při pravidelném používání slibuje viditelné výsledky. Plná velikost stojí od 1500 Kč....

Pokud se doslova expresně chcete zbavit večer řasenky, sáhněte po odličovači s chrpou od Yves Rocher. Je dvoufázový, jemn a nikdy jsem neměla žádnou nemilou reakci no a řasenka s ním jde lehce pryč. Navíc jemně vyživje oční okolí.  200 ml seženete za 299 Kč, ale často bývají akce. Sledujte shop.

Rovněž přírodní kosmetika Alverde je k pleti šetrná. Zkusila jsem toto sérum, které jsem našla ve výprodeji v DMku.  U této značky občas bojuji s vůní a úplně ji nevyhledávám. Nicméně tento produkt jsem riskla a zatím spokojenost. Příjemné balení, textura akorát a vůně grepu s rakytníkem se povedla. Sérum obsahuje vitamín C, rakytníkový olej. Hydratuje a dodává energii. Sérum lze nanést i na krk a dekolt a je vhodný od 30 let. Mám jej z akce za 69,90 Kč.

No a když už jsem byla v DM, opět jsem neodolala limitce. Alespoň trošku doma zavzpomínat na léto. Tekuté mýdlo Sunny Side s olejovými perlami hezky vypadá a zanechává na rukou příjemnou vůni mořského vánku. Cena 29, 90 Kč.

Pokud se ještě chystáte někam na cesty, můžete vyzkoušet  odličovací tampony s jojobovým olejem. Balení obsahuje 50 kusů. Upozorňuji však, že na mě jsou až moc "mastné" a na hodně dobrou řasenku použijete více kusů. Určeno pro všechny typy pleti. Koupíte je v Rossmannu kolem 30 Kč.


Papá léto!



2 komentáře:

  1. Ta limitka se v DM u nás hodně rychle vyprodala :D Tolik prodejen a skladem už jen pár kousků na jedné z nich - a samozřejmě jsem si nestihla nic koupit :D
    KOSMETIKA EUBOS: RECENZE PRODUKTŮ K PÉČI O PLEŤ

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás také rychle zmizelo, vím, že jsem chtěla ještě něco a už to nebylo :( limitky v DM jsou prostě božííí

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane