LINKS

2021/09/30

Kosmetické úlovky- září 2021

Konečně to vypadá, že přichází barevný podzim. Pojďte se podívat, co jsem tento měsíc posbírala a inspirovat se, co by se vám mohlo hodit.

Tělová mléka mám ráda a v posledních letech má spotřeba stoupá. Toto od Weledy už obalem ve mě evokuje podzim a to, že se po sprchování zahalím do teplejšího kabátku. Účinné zpěvňující tělové mléko, které zlepšuje pružnost zralé pokožky. Obsahuje granátové jablíčko, má příjemnou podzimní vůni a absolutně nemastí!!! Cena je různá, v průměru 400 Kč, což mi přijde hodně!

Sice už máme po okurkové sezóně, ale to pleti nevadí. Pleťové tonikum od značky Ziaja je určeno pro mastnou, smíšenou i normální pleť. Velmi hezky stahuje zbytky makeupu a čistí pleť. Jemňoučký tonik bez alkoholu, který se používá na vyčištěnou pleť, nepálí a nedráždí! Stojí kolem 69 Kč.

Jelikož je chladněji a co si budeme povídat, naše rty při změnách počasí dostávají zabrat. Koupila jsem si ochranné regenerační sérum od Manufaktury z řady Louka. Moc mi však nevyhovuje jeho aplikace Jakmile si totiž na rty dáte více séra, nevsakuje se a na rtech máte bílo. Jinak je krémova textura velmi příjemná. Cena 149 Kč. Krémové sérum obsahuje unikátní přírodní komplex z českých a slovenských lučních bylin (sedmikráska, ostropestřec, řepík a pampeliška), jablek, broskví, ječmene a pšenice, který přináší skvělé detoxikační účinky a efektivně rty chrání před nepříznivými vnějšími vlivy.


Gumičky Invisibble najdete přibalety v časopise Elle. Spirálové gumičky potažené hedvábnouo látkou. Skvěle drží a jsouu elegatní.

Herbadent možná znáte. Česká značka dentální hygieny. Po dlouhé době jsem si koupila jejich zubní pastu, protože mám občas po operaci dásní problímy se záněty.7 léčivých bylin, které se postarají o vaše ústa. Má hojivé účinky. Koupíte ji v běžné drogerce i v lékárnách, cena je od cca 80 Kč.

 


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. Jane