2021/12/09

Fotodárky, které poteší

Fotky jsou pro mě nejen obrázky, ale především vzpomínky na dané momenty. A i když si moc ráda prohlížím alba, jsou chvíle, které chci mít na očích denně a přípomínat si je.

Proto jsem letos pro pár svých nejbližších vybrala několik fotodárečků. Hrníčky, plecháčky nebo kalendáře, aby měli na očích to, co jim dělá radost. Těším se na to až vše rozbalí pod vánočním stromečkem a věřím, že jim to vykouzlí úsměv na tváři.

Již poněkolikáte jsem si vybrala z nabídky firmy Tiskařík. Jejich provedení mám ověřené, kvalita, doručení i rychlost jsou super. Navíc šablony, z kterých si vybíráte jsou decentní a hezké. Tiskařík je  ověřený!

Nyní je nevyšší čas objednat fotodárek k Vánocům! Vybertu tu nej fotku, ten nej moment. Nemusíte stahovat žádný program, jen načtete fotku. 

Plecháček, který se hodí na cesty, já už mám druhý a vozím ho s sebou s Bibim na výstavy.

No a kalendář? To je must have kousek. Letos jsem zvolila velký celoroční, který si zarámuji a další putuje někomu pod stromeček, ale pssssst, to až Jěžíšek...


Použité produkty: kalendáře a plecháček z Tiskařík// ponožky z Funmerino// svetr a přívěsek, bloky z Tchiba// svíčka Yankee z Bonami// svícen a sob z Kik

Udělejte si doma pohodu a pokud se vám nehce běhat naboso, zkuste ponožky Funmerino, na které máte s kódem JANE15 slevu a jsou také krásným "měkkoušem" na Vánoce.


#HolkaScivavou #spouprace #JaneBloguje #CivavakBibi

1 komentář:

  1. Fotodárky jsou skvělé 🤗. Na plecháček jsem koukala už minulý rok, ale nestihla jsem.. Tak snad letos se mi to podaří ho vytvořit 🙂.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane