2022/03/30

Kosmetické úlovky- březen 2022

Jaro už nám ukázalo své kouzlo a sluníčko nás opět pošimralo na tváři. Pomalu odkládáme kabáty a oblékáme trenčkoty a bundičky. A co v kosmetice? Už jste jarně naladěni?


Od značky Balea jsem ulovila limitku za 29 Kč a to krémík na ruce. Do kabelky fajn, jen se občas hůře otevírá. Má nádech vůně sušenek a jinak úplně nenadchne, kromě snad designu na obalu. Zlepší vám den, ale kdo z vás touží po dokonalé hydrataci, tak ne.


Značku Bi-oil znají především nastávající maminky. Ovšem tato značka má ve své nabídce i tělové mléko. Vyhrála jsem ho v soutěži na netu, ale upřímně, nejsem z něj úplně happy. Jemná vůně fajn. Účinek fajn, ale produkt je opravdu hodně, hodně tekutý! Je vhodné pro všechny typy pokožky. Tělové mléko obsahuje 2 x více olejů než klasická tělová mléka a díky tomu poskytuje kůži potřebné lipidy, jejichž obsah může klesat vlivem častého mytí, extrémního počasí nebo klimatizace. Bi-Oil tělové mléko obsahuje zejména šípkový a jojobový olej, které společně s extraktem z heřmánku a vitaminy A, E a F podporují přirozenou hydrataci kůže a její ochranou funkci. Seženete jej v drogeriích, cena cca 299 Kč za 175 ml.


Oblíbeným produktem je Barnängen All Over Rescue tělový balzám, který pečuje o vaši pokožku a poskytuje jí intenzivní hydrataci od hlavy až po konečky prstů. Adekvátní hustota balzámu, jemná vůně, kterou miluju po sprchování. Stojí 149 Kč a stojí za to!


Dvoufázové odličovače očí jsou pro mě jasnou volbou a tentokráte jsem sáhla po značce Balea. Cena poměr výkon bomba. Pro snadné a rychlé odlíčení voděodolného make-upu. Kdo z vás nemá zkušenosti s dvoufázáky, vyzkoušejte! Cena 34, 90 Kč. 


A na závěr vůně! Toaletní voda Sel D´Azur od Yves Rocher. Využila jsem akce, kdy na ni byla padesáti procentní sleva. Nádherná citruová vůně vás přenese do Itálie. Sel D'AZUR se skládá ze tří vonných tónů, které se uvolňují postupně po aplikaci vůně. Je skvělá. Mrkněte


 Přeji krásné první jarní dny!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. Jane