2022/07/31

Kosmetické úlovky- červenec 22


Půlka léta za námi. Máte pocit, že to zase  šíleně letí? Tropy střídá déšť a bouřky a pak zase svítí sluníčko.
Už jste se stihli opálit?

Pokud ještě ne, zkuste urychlovač opálení od značky Ziaja. Je to sprej z řady Cocoa Butter ( mé nejmilejší) a díky němu budete mít perfektní bronzovou barvu snadněji než kdy dřív. Díky kakaovému máslu dodá potřebnou hydrataci, kterou během slunění ztrácí a za to se vám odmění krásným zbarvením. Zakoupíte jej kolem 99 Kč. Nádherně voní! Aplikace je snadná, jednoduše nastříkáte a ještě nanesete krém s UV filtrem.

 
Precizní voděodolná linka NYX Professional Makeup Epic Ink se sytou intenzivní barvou dokáže podtrhnout a zvýraznit každé líčení. Velmi snadno se aplikuje a má skvělou výdrž. Cena je kolem 200 Kč a pokud jste "linkový" tip, rozhodně stojí za to.

Vůně, které jsou svěží a vydrží celý den jsou moje must have. Parfémovanou vodu Ocean di Gioia od G.Armani mám poprvé a rozhodně ne naposled. Kupovala jsem ji na Notinu, 100 ml kolem 1800 Kč. Věřím, že mi vydrží celé léto, protože je cítit celý den a je to taková ta krásná čistá vůně léta. V srdci se ukrývají kapky jasmínové vody. 


Holky,  antiperspirant je na léto snad jasná věc. Potí se každý. Když mám home office používám tuhle velmi elegantní vůni Ziaja Elegance. Nemusím tak navíc použít další voňavku.  Jde o kuličkový aplikátor s krémovou konzistencí, ale velmi dobře se vstřebává a nezanechává fleky na oblečení, díky za to, protože hodně triček jsem měla kvůli sprejům zničených.  Tento "elegán" vám ručí za dlouhou svěžest, redukuje pocení a neutralizuje zápach. Cena 60 Kč 

Dokonalou letní pohodu ve vás bude evokovat delikátní parfemovaná voda Eau Fraiche Nuxe Sun. Používám ji večer po koupeli a vždy mám pocit že usínám na pláži. Harmonické tóny sladkého pomeranče a hořkého pomerančovníku jsou doslova oslnivé. Kupovala jsem ji v akci , ale seženete ji i v Douglasu.

Třpytivý sprej od značky Balea najdete v DM každé léto.  Ten letošní s výtažkem z monoi a exotickou vůní Jižního moře dodá vaší pokožce zářivý vzhled. Zářivý efekt a příjemně hladivý efekt. Cena 79,90 Kč. 



#JanesMoments #Beauty

2 komentáře:

Děkuji za tvůj komentář. Jane