2023/01/31

Kosmetické úlovky- leden 23

 Vítej kosmetiko ledna 2023!

Opět se tu budeme pravidelně setkávat a já těším, že i letos to bude parádní jízda!

Společnost Mary Kay slaví 60. výročí Mary Kay Ash, jedna z prvních podnikatelek, založila svou vysněnou kosmetickou společnost v roce 1963 s jediným cílem – obohacovat životy žen. Tento sen se rozrostl na multimiliardovou společnost s miliony nezávislých kosmetických poradkyň a poradců v téměř 40 zemích světa. Znáte produkty značky Mary Kay? Já skoro za každým vidím příběh a i nadšení žen, které produkty používají.

Na testování mi dorazil krém na ruce a jak už ode mě víte, ty od MK jsou prostě parádní. Mandarinka a růže v limitované edici vás dostane. Poskytněte nádherné aroma mandarinky a růže, čerstvých lesních plodů a mučenky nebo jasné, optimistické tóny manga a pomerančových květů jako dárek, který dodá povzbudivou atmosféru po celý den.

Božská vůně a dokonalá konzistence, která poskytne tu nejlepší péči vašim rukou. Cena je 350 Kč. Nenechte si jej ujít, je do vyprodání zásob!

Novinkou je rozjasňující supersérum! Možná víte, že dermokosmetická řada Mary Kay Clinical Solutions® je unikátní doplňkovou péčí o pleť. Za každým produktem stojí precizní klinické studie a testování účinků jednotlivých složek. Výsledkem jsou jedinečné přípravky s prokazatelnými výsledky. Různé faktory, jako jsou hormony, stárnutí a působení životního prostředí, mohou vyvolávat nepravidelnou produkci melaninu, která pak způsobuje nerovnoměrný tón pleti – hyperpigmentaci. Hlavní kombinace aktivních složek tohoto superséra chrání pleť před vznikem pigmentových skvrn a efektivně redukuje stávající nerovnosti tónu pleti. Sérum se nanáši pipitkou,  má skvělou konzistenci a rozhodně byste jej neměli zapomínat nanášet před vašimi oblíbenci na pleť. Je to základ! Cena 890 Kč!


Konjakové houbičky na čištění pleti.  Znáte je a používáte? Stačí je nechat nasáknout  vodou, přidat váš oblíbený čistící kém či gel a jemně masírujete obličej. 


Na tělo jsem tento měsíc používala body butter od značky Ziaja. "Kokosák" s omega 3, omega 6 a vitamínem E. Po koupeli je prostě ideál. Tyhle "kalíšky" používám pravidelně a mám je ráda. Cena top, 129 Kč za 200 ml! No a ta vůně?  Doslova se ocitnete v kokosovém ráji.

Do rukou se mi dostaly dva pomocníci od Maybelline. Řašenka Falsies Lash Lift pro přirozeně krásné vlasy mě nadchla! Kartáček ve tvaru přesýpacích hodin s přírodními štětinkami mě dostal! Přesto, že řasenka není voděodolná, přežila na mých řasách sněhovou vánici bez nehod (voděodolná varianta existuje) . Nádherná černá barva! 5 * z 5!!! 

Lesk na rty Lifter Gloss, už má hodnocení slabší. Má ultralehkou konzistenci, cíleně působí na výživu, hydrataci a obnovu citlivé pokožky a výrazně zvyšuje její ochranné vlastnosti. Na rtech nezanechává nepříjemný pocit, nelepí a nepálí! Vizuálně zvětšuje objem rtů, obohacený o kyselinu hyaluronovou, intenzivně naplňuje epidermis vlhkostí, účinně odstraňuje známky dehydratace. Bohužel dávám 3,5* z 5 a to za odstín, neboť 003 ICE mi úplně nesedl, je světlý a měla jsem pocit, že zkrátka na rtech není vidět, rovněž výdrž není úplně optimální, pokud často pijete. Protože jinak byl příjemný, zkusím jiný odstín!


A nyní už směr únor!

1 komentář:

Děkuji za tvůj komentář. Jane