LINKS

2023/11/30

Kosmetické úlovky- listopad 2023

 

Inspirujte se kosmetikou a třeba tu najdete tipy na vánoční dárečky.


Parfémovaný sprej na tělo a vlasy od Yves Rocher z letošní vánoční limitky Vánoční koření. Zanechá voňavý závoj na vaší pokožce i ve vašich vlasech. Miluju ho po koupeli. Cena 449 Kč. Navoďte se vánoční atmosféru.


Kdo by nemiloval motta a inspiraci? Live the moment je vůně, která je přesně určená na ten moment, ten, který žijeme a je skvělá! Jde o parfémovanou vodu, jejímž základem je cedrové dřevo a pačuli. Prodává Douglas a z této řady je tam více inspirace!

Vazelína jež je přípravek pro univerzální péči. Super v zimě na rty, na suchou kůži, na lokty, zkrátka celoroční záležitost. Je bez parfemace a vhodná i pro citlivou pokožku. Cena cca od 40 Kč dle velikosti balení. Koupíte třeba na Notinu.



Tělovou kosmetiku, hlavně tu "mazací" mám ráda a spotřeba je u mě vysoká. A protože je zimní období, vsadila jsem na silného hráče a profíka, tj. značku Neutrogena a jejich hloubkově hydratační mléko. Má dokonalou texturu! Dávkuje se pomocí pumpičky a nádherně se vstřebává a je asi to nejlepší co jsem od Neutrogeny měla. Pokožka je nádherně hebká a hlavně hydratovaná. Cena je kolem 200 Kč/ 400 ml (seženete v drogeriích, ale i třeba v Tescu) .


Ziaja nedávno představila "žlutou" novinku. Obsahuje vitamín C a B3 a třeba tento krém wake me up váš prostě probudí do skvělého rána! Moc dobře si rozumí s makeup a je to prostě dokonalý základ.  Revitalizuje, vyhlazuje a hydratuje epidermis. Sjednocuje tón pleti a dodává jí mladistvou svěžest. Super záležitost za 119  Kč. Mrkni na celou řadu


Do mé denní péče patří i zubní kartáček. Pojďte se seznámit s mým novým fešákem. Dámy a pánové, toto je sonický zubní kartáček Oclean X Pro Digital. Má 84 000 pohybů/min., interaktivní displej, detekci opomíjených míst, bluetooth, aplikaci a hlavně  možnost vlastního nastavení- tj. vyberete si z několika programů v aplikaci, jak chcete vyčistit své zoubky. Navíc díky spárování kartáčku a vytvoření profilu, vidíte na kolik procent je vaše čištění úspěšné. Moc mě to s ním baví. Jediné co mi u něj chybí je cestovní pouzdro, jinak je tu na výběr ze dvou hlavic. Cena je cca 2800 Kč.



#janesmoments #kosmetika #beautyblogerka 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. Jane