2023/12/30

Kosmetické úlovky- prosinec 2023

 ...tak a je po Vánocích a určitě jste pod stromečkem našli něco kosmetického. Ano?

I já tam pár věcí měla. Každopádně prosinec byl u mě hodně o tělové kosmetice, protože používám více tělových krémů, až si říkám, že to snad není ani možné. Nicméně jsem se naučila je používat ráno, večer a někdy i před cvičením. 

Mary Kay a jejich tělový krém mám snad každou zimu. Je lehoučký a přesto mám pocit, že dokáže zahalit mou pokožku do hřejivého kabátku. Jemná vůně, kterou miluji po koupeli. Je luxusní a zajišťuje hydrataci, obsahuje bambucké máslo. Vrchní tóny: Italský bergamot, perská limetka, frézie, střední tóny: Jasmínová voda, jemný čaj, leknín a spodní tóny: Vonokvětka, Cashmeran musk Koupíte jej u kosmetických poradkyň. Doporučuji i když je dražší, ale stojí za to! Ps: jde o limitku


O limitku jde i v případě tekutého mýdla na ruce. Možná jste u Yves Rocher letošní vánoční kolekci  zaregistrovali. Mohli jste si vybrat ze dvou variant a obě byly povedené. Tato vůně Vánočního koření je doslova hřejivá a co si budeme povídat, ilustrace doladí sváteční atmosféru v koupelně. Jelikož jde o omezený počet výrobků, mrkněte, zda jej ještě seženete v obchodech.

 

Kdo to o mě neví, jsem milovnicí karamelu (ehm slaného asi nejvíc) . Proto není divu, že jsem musela vyzkoušet sprchový gel od značky Cottage, protože kdo zkusí už jej bude chtít stále. Účinky jsou jasné, ale ta vůně je naprosto dokonalá. Cena 139 Kč, kupovala jsem ve Fann parfumerii a pokud máte jejich kartičku máte slevu!

Dalším doslova dokonalým sprchovým gelem je Snow Fairy od Lush. Vzpomínáte si na pouť a cukrovou vatu? Tak přesně tato vůně navíc se třpytivým kouzlem vás čeká a vaše nálada bude "růžová". Nevěříte? Zkuste! Doporučuji! 

Krémy na ruce jsou u mě také neustále hodně spotřebovávanými produkty. K narozeninám jsem dostala ten od Manufaktury z řady Lesní ovoce. Hydratuje a ochrání pokožku a uleví jí od pocitu pnutí. Balení je v tubě a vejde se do kabelky. U Manufaktury mám ráda, že je to česká značka a vždy vymyslí moc hezké kolekce, které stojí za nákup. Cena za 75 ml je 199 Kč.

Posledním úlovkem prosince, jsou mini pinzetky z Rossmanu. Neustále jsem se trápila čím upravovat oboči a hle, tato sada se 4 pinzetkami jinak tvarovanými hroty je dokonalá a stála do stovky! Navíc ty barvičky jsou cute!

No a nyní už pomalu a jistě směr rok 2024. Přeji Vám ze srdce to nej, ale hlavně zdraví!


 

                                                     

#Janesmoments #komestika #lush #marykay #rossmann

1 komentář:

Děkuji za tvůj komentář. Jane