2014/12/05

Networking- December

Mrazivé prosincové ráno, 7:30 hod, Praha 1 a opět má oblíbená kavárna Costa Coffee. Setkání členek Microsoft Opening Windows včele s Martinem Hasincem-Staffing Consultantem Microsoftu.

Opět jsem celá natěšená na přednášející, bude to motivující jako vždy? Tentokráte pozvání přijala Margareta Křížová, kterou od pohledu znám z jíných eventů.

Margareta je velice příjemná, emočně založená žena s velkým Ž, která rozhodně patří k úspěšným ženám v businessu, přestože dnes její téma bylo zaměřeno na chyby a neúspěchy. Překvapivě neměla žádná tabu a sdělila nám co se jí nepovedlo a dokonce se zeptala i nás.
 ......a najednou se naše chyby i neúspěchy dostaly na povrch, nebály jsme se o nich mluvit..bylo to snadné a ulevující....a ráno se stalo ránem "hřejivým". Velké díky!



Věřm, že nejen já, ale i ostatní ženy odcházely do práce plné energie a odhodlání dělat věci prostě dobře!

Bio- Margareta Křížová
Jedna ze zakládajících partnerek CEAG, zodpovědná především za strategii, business development a poradenství v rámci fúzí a akvizic. Margareta úzce spolupracuje s fondy private equity, strategickými investory a vlastníky společností. Díky jejím rozsáhlým znalostem českého trhu a zkušenostem s akvizičními kritérii finančních a strategických investorů, realizovala společnost CEAG řadu transakcí, kdy zastupovala prodávající vlastníky nebo kupující. Margareta je také zodpovědná za rozvoj služeb pro malé a střední podniky (SME), zejména v oblasti zajišťování kapitálu, strategie obchodního růstu a vyhledávání zahraničních obchodních partnerů. Margareta je absolventkou Školy mezinárodních a veřejných vztahů a programu Masters of Business Administration na ESCEM School of Business and Management/University of New York/Prague. Hovoří česky a anglicky.
Zdroj: http://www.ceag.cz/a/margareta-krizova-mba

Martin Hasinec- já-Margareta Křížová

1 komentář:

  1. Zajímavá a velmi sympaticky vypadající žena! :)

    czechivy.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane