2015/03/05

Marketing and PR course


Tento týden jsem se přihlásila na kurz "Marketingu a PR v módním odvětví". Jednak proto, že toto téma mě láká a zajímá a navíc, vždy je fajn se dozvědět něco nového.
12hodin terorie i praktické části se konalo u holek v Backstage (Škola stylu) v nádherných nových prostorech, kde panovala příjemná atmosféra. Kurz vedla Tereza Michovská, zkušená to PR manažerka, na které je vidět, že svou práci opravdu miluje a je to neskutečný profík! Tereza spolupracuje se značkami jako Tiffany & Co, David Sport, Agent Provocateur a mnoha dalšími. O své práci mluví s nadšením a dokáže se podělit nejen zážitky, ale i důležité informace, které by "píáristovi" neměly uniknout.
Na workshop také jako lektorka zavítala Lucie Janotová, ředitelka "módy" v Harper´s Bazaar. Lucka nám popsala, jak vnímá PR a marketing na straně časopisu a jak vypadá její pracovní den. Věrte, někdy je to den, kdy jen čtete emaily a nestíháte vůbec nic a pak přichází ta krásná, mnoha ženami vysněná chvíle, kdy Vás nějaká značka pozve na event a Vy si připadáte jako princezna, nebot´ Vás nalíčí, odvezou na akci a krásně se o Vás starají. Nebo jsou to dny, kdy fotíte a počasí Vám zrovna nepřeje...a co ted´? Prostě to musíte řešit!
Kurz nádherně plynul až nějak moc rychle utekl. Dozvěděli jsme se spoustu věcí, nejen jak napsat tiskovou zprávu, ale na co vše nezapomenout, když pořádáte event nebo jak správně poslat report klientovi o Vaší práci pro něj.
PR a marketing jsou náročné obory, přesto různorodé, pestré a nádherné, ale i plné stresu a rozhodnutí, která musíte v dané chvíli učinit.
Osobně jsem si opět otevřela obzory, naučila novým věcem a udělala si lepší představu, co takováto práce obnáší. ...no a stále mě tento obor láká. I LOVE PR

Jane a Tereza Michovská
Náramky Ops Objects jsou hitem, už ho máte? // na kurzu byly i youtuberky Makyna a Stylewithme
bag- O bag// shoes- CCC// dress- Promod// coat and earings- Orsay// scarf  Reserved



8 komentářů:

  1. Anonymní3/05/2015

    Super clanek, to muslo byt moc prima. Krasne jsi to napsala

    OdpovědětVymazat
  2. Výborně Jane, vypadá, že tento kurz vedou kompetentní lektorky. Ale ještě více by mě potěšilo a možná i další blogerky, kdyby jste se o své nově nabité know how podělila a uvedla třeba konkrétní příklad, ukázku nebo třeba vzor. Jako některé blogy jsou plné návodů jak vylepšit blog nebo jak něco vyrobit atd. Děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář, samozřejmě bych ráda uvedla, jak psát tisk.zprávu a pozvánku,ale úplně nejlepší je, když se kurzu zúčastníš, přeci jen je to 12hodin a to už by byl článek jiného typu a určený jinam.

      Vymazat
  3. Anonymní3/06/2015

    Ahoj, naramky jsou hezke,ale neodrou se?

    OdpovědětVymazat
  4. Jestli po paletce toužíš tak ti jí 100% doporučuji ,,
    Vím že to není lidová cena :/ ale za ty peníze to fakt stojí :))

    A kde jí koupit?? :) přečteš si v článku :)

    OdpovědětVymazat
  5. Anonymní6/25/2017

    What's up to ᥱvery one, the contents ρresent at this site are
    truly amaᴢing for people knowledge, wеll, keep up the good worк fellows.

    OdpovědětVymazat
  6. Anonymní7/03/2017

    Hi to every one, the contents exіsting at thiѕ web site are in fact awesome for peoplе experience, well,
    keep up the nice work fellows.

    OdpovědětVymazat
  7. Anonymní11/04/2017

    Hеllo, its fastidious article on the topic of media print, we all understand media is a wonderful source
    of fаcts.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane