2015/04/20

Kia Family Day


V sobotu jsem se zúčastnila úžasné akce společnosti Kia Motors ČR, která pořádala Family Day na zámku Loučeň.
Kia připravila zábavný program jak pro děti, tak i dospělé. Hledání indicíí v bludištích, lanový park,  balónky, prohlídka zámku, tříchodový oběd a hlavně testovací jízdy modely Sportage, Cee´d...atd. 
Objevil se tu i  Thurn-Taxis.
Loučeň ožila ve všech zákoutích. Na jedné straně běhající děti, které s rodiči pátraly po správném řešení úkolů a na druhé dunění motorů aut, která se rozjížděla do několika tras, aby si fanoušci mohli vyzkoušet, jak třeba ten jejich vysněný model "řeže" zatáčky.
Akce byla velmi dobře připravena, nebot´se tu "vyřádili" opravdu všichni!
Mimochodem, jaká auta se líbí Vám?



4 komentáře:

  1. Krásné fotky :-)
    http://wormake.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Odpovědi
    1. Bylo to moc fajn Peggie. Hlavne si zkusit ruzne modely aut...

      Vymazat
  3. Tak už čtu druhý příspěvek jak jsi se dostala k vyzkoušení nových a různých modelů aut.Mnichov...teď v Česku různá auta. Kiou cceed se občas svezu s rodinou dcery, věřím, že ty novější modely jsou zase vychytanější. Je OK, jak se všichni pomocníci vylepšují, ať je to vysavač Roventa, jak píšeš, multifunk. hrnec , i rodala jsi o knize Martiny Formanové "případ Pavlína", popisuješ kosmetiku a příslušné použití v růz. obdobích... Usoudila jsem jako vědma, že jsi fakt užitečná nám čtenářkám bez ohledu věku, já pro tvé umístění na 1. poli, popř. co nejvíš hlasuji.....

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane