2015/09/20

My Pandora´s Story


Pandora náramek mám snad od začátku co je tato značka v Čechách. Nekupovala jsem si ho s tím, že je to trend, ale pro mě je to náramek, na kterém mám své vzpomínky, život, své blízké,  zkrátka to, co pro mě něco znamená.

Kabelka- moje never ending story. Doplněk, který ke mě patří. Mám jich více než svého oblečení...ano, jsem kabelkoholik a nevadí mi to.

Přívěsek autíčka jsem si pořídila, když jsem splatila leasing a stala se majitelkou svého snu,  auta s duší, tj. Kia Soul.

Korálek se srdíčkem, mám od člověka, který možná ani neví, co pro mě znamená. Každé jeho obejmutí je pro mě pocit bezpečí a je mi krásně...a tak děkuji za každou chvíli s tebou pane Božský...

Andělská křídla Vás dokáží ochránit a komu jinému by měla náležet, než mojí mamince, která tu je pro mě když mi je smutno a nebo když jsem št´astná. Ona je ten člověk, který mě vždy zachrání.

Láska, víra, naděje- symboly čisté duše a upřímnosti a moje babička. Toto vše mám spojené s ní, milovala celý život, věřila v Boha a do poslední chvíle věřila, že je naděje. Babi, děkuji, měla jsem tě moc ráda!

Královská korunka symbolizuje mou mopsí slečnu Áju. Postavička pejska by ji moc nevystihla. Ona pro mě byla více než šampionkou výstav, ale hlavně byla královnou lidských srdcí. Dokázala tolik věcí, byla se mnou v každém okamžiku  a pro mě bude vždy královsky vyjímečná. Byla víc než obyčejný pes....

...Znáte ten pocit, kdy poznáváte nové země, věci, lidi a užíváte si svobody? To je zeměkoule a naprosto přesně vystihuje naše duše s tat´kou.


To je momentálně můj  příběh náramku a já věřím, že se na něm objeví další momenty. A jaký je ten Váš příběh?




12 komentářů:

  1. Skvělý článek! Pandoru si chci pořídit :)

    Nela z Beauty Charm

    OdpovědětVymazat
  2. Moc ti děkuji. Krásný den.j

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem tomuhle trendu ještě nepodlehla (a ty zase naopak píšeš, že jsi se sbíráním životních symbolů začala ještě před tím, než byl v módě :)), ale líbí se mi :) A úplně nejvíc, když má někdo ke každému kousku opravdový důvod, tak jako ty :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, tohle jsou prostě momenty, které nosím s sebou :)

      Vymazat
  4. Moc pěkný nápad! Srdečně zvu tebe i všechny tvé čtenářky ke mně na blog. Mimo jiné na giveaway o filtrační konvici Brita se třemi náplněmi a dvě vstupenky na veletrh ForGastro & Hotel. :)
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
  5. Super napad, takto doplnit fotografie textom.
    Kaviareň u mačky

    OdpovědětVymazat
  6. Anonymní9/21/2015

    Nádherný šperk, moc se mi líbí! Mně se velmi líbí! Jednou bych také chtěla Pandoru, ale teď ne...Asi bych ji ztratila :D
    www.catherineribbon.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věř, že neztratíš, stačí si změřit velikost a dá se tam dát ještě takový řetízek, právě abys ji neztratila.

      Vymazat
  7. Je úplne úžasný :O :O Dúfam, že aj mne sa po čase nazbiera toľko príveskov :))

    www.tinsjourney.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  8. Mas krasnou sbirku :). Ja po pandorce touzila uz nekolik let zpatky, nakonec jsem ji dostala "az" k minulym Vanocum, od te doby jsem ho nesundala, je semnou vsude- ve skole, na cestach .. Je to takovy muj talisman plny pribehu. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Elinko, děkuji. Přesně, jak píšeš je to talisman příběhů...vždy si z každým korálkem vzpomenu na někoho-něco a je to fajn. Přeji ti ať tam máš samé pozitivní příbehy.

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane