2015/09/23

NEW IN- Cosmetics September


Teprve nedávno jsem pro Vás psala novinky za srpen a už je tu další měsíc. Byly dny Marianne a tak jsem využila kupónky na to, co jsem opravdu potřebovala.

Pokud si pamatujete na Workshop L’Oréal Paris, zalíbila se mi barva na vlasy PRODIGY, kterou jsem si tedy nyní v DM Drogerii pořídila v odstínu Sienna 4.15 Ledová čokoláda. Jsem  na ní moc zvědavá, protože tato řada patří k těm lepším. Osobně nemám s barvami od L´oreálu problém a věřím, že i tato bude moje oblíbená.
V drogerii jsme sáhla i po spreji na ochranu vlasů, jež používám při žehlení, kulmování atd. Je od Baley, stojí kolem 60 Kč a mám jej už potřetí. Příjemně voní, má klasický rozprašovač a vlasy před horkou žehličkou či fenem skvěle ochrání.



Na Chodově jsem v kiosku Dermacolu neodolala Moon očním stínům. Mám už fialkové a ted´jsem si pořídila odstín 04, hnědé. Tyto stíny skvěle drží a tím, že mají moon efekt, se dají rozetřít a vy si můžete pohrát s jejich zářivými efekty. Jediné co mi na nich vadí, je to, že při používání se hodně v pouzdře "rozsypou" a část jich tak přijde nazmar.


V Sephoře jsem zakoupila jedinou věc a to odličovač na oči, používám jejich dvoufázový, ale rozhodla jsme se, že zkusím klasický. Po týdnu odličování vím, že to není rozhodně špatný produkt, ale dvoufázový "Eye makeup remover" asi nic nepřekoná, je olejovitější a např. řasenku oblíčí defakto jedním tahem. Odličovač je jasně modré barvy a lahvička o obsahu 125 ml stojí okolo 200 Kč, což není nejlevnější. Na odlíčení však stačí nanést malé množství.


Další návstěvou byla Fann Parfumerie a ulovení Primeru od Max Factoru. U tohoto produktu mám smíšené pocity. Do této doby jsem měla primery vždy průhledné, tento je bílý. Navíc jeho vůně mě nijak neoslnila, naopak s aplikací na obličej jsem váhala. Výsledek však stojí za to. Dobře se roztírá, pěkně sedne na plet´a makeup na něm drží bezposkvrny mnoho hodin. Balení je elegantní a cena kolem 300 Kč byla výhodná. Navíc díky tomu, že mám Fann Bonus Card jsem získala i roční předplatné časopisu Glanc.

Poslední návštěvou byl Orsay, ano, i tady totiž mají něco z kosmetiky. Konkrétně několik vůní. Já sáhla po novince L´or De Say. Sladší, květinová vůně, která Vás pohltí, je šarmantní , okouzlující a velmi příjemná. Vydrží vonět dlouho a u flakónku je i náramek. Cena 499 Kč.


To byly moje nutné kosmetické nákupy. A co jste si  v září  pořídili Vy?


9 komentářů:

Děkuji za tvůj komentář. Jane