2016/01/20

Ciao Frais Monde


Ciao, holky.
Dneska to bude dámská kosmetická jízda. Baví mě objevovat neznámé a podělit se o to dál. Díky Blogerkám.cz jsem měla možnost otestovat přírodní komestiku Frais Monde. Přírodní kosmetice fandím víc a víc. 
Frais Monde je italská značka s třicetiletou tradicí a já jsem o ní ještě neslyšela a to je k dostání na Elninu, kde i nakupuji.
K otestování jsem si  mohla vybrat dvě rtěnky a dva parfémové oleje
Rtěnky Make Up  Termale Moisturizing Lipstick jsou v 16 odstínech a bylo těžké se rozhodnout. Takticky jsem zvolila módní odstín č.5, jež je do barvy burgundy a momentálně frčí. Druhý odstín č.10 je dooranžova a bude mi dělat společnost hlavně na jaře. Konzistence je u obou stejná. Velmi dobře se nanáší a barva se dokonale rozprostře na Vašich rtech. Máte pocit hebkosti a díky hydratačním složkám a termálním minerálům jsou rty dokonale chráněny. Mohu potvrdit, že rtěnky opravdu nevysušují ani ted´v zimě, přesto, že mé rty počasím trpí tak tahle rtěnka je do pěti minut dostane do formy. Tím, že se jedná o přírodní kosmetiku je tu např zastoupena rostlina "klanopraška čínská", jež působí proti stárnutí, regeneruje a obnovuje pružnost pokožky rtů. Stimuluje i produkci kolagenu. Při používání této rtěnky jsem nemusela používat balzám, který je jinak mým zimním bodyguardem.


Obrovské plus dávám za sytost barvy. Rtěnka dokáže nádherně rozzářit i jednoduchý outfit a není potřeba se várazněji líčit. V netknuté formě na rtech vydrží relativně dlouho. Pokud vyrážíte na večírek, nemusíte si ji ani brát do psaníčka. Opět je to induviduální, pokud budete pít víno, počítejte s rychlejším zmizením, pokud koktejl brčkem, rtěnka bude držet. o to déle.


Balení není nijak výrazné. Je lehké, plastové s nápisem Frais Monde. Co jsem si všimla, že zavírání nedrží úplně nejpevněji. Cena rtěnek je vyšší, stojí 313 Kč. Vyplatí se investovat!


Rtěnky jsou u žen jasná věc, ale co parfémované olejíčky? Používáte je? 
Nikdy jsem je nezkoušela a o to víc jsem se těšila až dorazí. Vybrala jsem si vůni, kterou naprosto zbožňuji a to je kokos. Druhá volba padla na cedr, který mám ráda v hlavně toaletkách.


Olejíčky mají rozkošné balení nejen krabiček, ale i skleněných lahviček. Víčko je šroubovací, což je super, neboť nic nevyteče. Obsah je 12 ml, což se Vám může zdát málo, ale věřte, že stačí kapička. Jak se olejíček nanáší? Ideálně na zápěstí, pod ušní boltce, na předloktí, ale klidně můžete i do vlasů. Naprosto jsem se zamilovala si jej dát po koupeli, kdy na sebe už nechci stříkat voňavku a přesto chci cítit hezkou vůni. Ta kokosová je jemnější. Máte pocit, že jste na pláži a dáváte si kokosový drink. Kombinace bílého cedru je naopak silnější a elegantnější a vůbec bych se jí nebála vzít na nějakou noblesní událost jako ples nebo návštěvu divadla. 


Olejíček nijak nemastí, hezky se vsákne do pokožky a Vy kromě jeho vůně ani netušíte, že jej máte. Nedráždí a nezanechává žádně fleky na kůži.

Frais Monde v testování uspěla a já jsem ráda, že jsem měla tu čest ji poznat.

Máte někdo zkušenost s touto kosmetikou?




13 komentářů:

  1. Ty rtěnky mají moc krásný odstín. :-)
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
  2. Nezkousela jsem, ale odstiny rtenek vypadaji skvele. :-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je jich celkem 16, je z čeho vybírat. Díky za komentář.

      Vymazat
  3. ten rúž do burgundy farby sa mi veľmi páči :)
    Instagram || Facebook || Ask || Bloglovin

    OdpovědětVymazat
  4. ten rúž do burgundy farby sa mi veľmi páči :)
    Jane´s World

    OdpovědětVymazat
  5. Neskúšala som ani jeden z produktov, ale oba vyzerajú krásne :) Kika - Blog for smile

    OdpovědětVymazat
  6. Vlastním tyto produkty také a jsem moc spokojená, především rtěnky mě překvapily. Většině nevyhovují, mně zrovna ano. :)
    Fairychain

    OdpovědětVymazat
  7. Rtěnky jsou naprosto super a mají hodně odstínů na výber. Povedly se.

    OdpovědětVymazat
  8. Ty rtenky vypadaji moc dobre! Maji nadherne, syte barvy.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane