2016/01/30

NEW IN- Cosmetics January 2016


Tuto pravidelnou  rubriku kosmetických novinek jsem si oblíbila. V den, kdy fotím, přemýšlím o tom, co jsem si vlastně pořídila, ale hlavně zjišťuji, jak čas rychle plyne a je tu další měsíc.


Univerzálním a nepostradatelným kosmetickým kámošem se pro mě stal růžový krémík od Mary Kay. Je to taková vazelínka. Tužší hmota, kterou používám teď v zimě na noc. Skvěle promastí a během snění mastný obličej nikomu nevadí.....přes den bych se hodně leskla. Extra emollient night cream je super i na suchá místa jako jsou lokty, kůžička kolem nehtů či paty. Prostě "kdo maže ten jede". Mám mini baleníčko, které jsem dostala na hodince krásy, kterou můžete vyhrát v soutěži.

A protože v zimním období používám jiné produkty než v létě a během ledna sněžilo a mrzlo, bylo na čase zkusit krém od BiodermyAtoderm Nutritive. Je určen pro suchou a citlivou pokožku. V zimě bojuji právě se suchou pletí a tento krém posiluje přirozenou obranyschopnost, vyživuje a díky jeho složení není ani potřeba používat bázi pod make-up. Je v tubě, tudíž vymačknete přesně tolik krému, kolik potřebujete. Obsah je 40 ml. Cena se pohybuje kolem 200 Kč, záleží kde jej koupíte.


Z advedního kalendáře značky Ľoccitane, který jsem si minulý rok koupila, tu mám tři výrobky. Neuvádím u nich cenu, neboť se jedná o mini balení. Kalendář však stál 1095 Kč a ukrýval 17  Ľoccitaních produktů a 7 maličkostí pro radost (jmenovky na dárky, vykrajovátko atd.). Bylo fajn vyzkoušet krémy, sprchové gely, šampon, tělové mléko a další. 
Toto jsou moji tři favorité, které se mnou v lednu tráví čas. Prvním z nich je sprchový olej, Amande Shower Oil, který znám a vždy se k němu ráda vracím. Mandlová vůně a konzistence oleje nádherně zjemňuje pokožku. Stačí dát kapku na mycí houbičku a olejíček se velmi dobře napění. Navíc mandle má zpevňující účinek a pokud péči doplníte tělovým balzámem stejné řady, je výsledek k nezaplacení. V jednom z okýnek se skrýval i Almande krém na ruce. Jeho konzistence není ani přiliš tekutá ani úplně tuhá. Krém se při rozetření vsákne do rukou aniž byste měli pocit mastnoty. Super 12 ml balení se vejde do každé kabelky.  
Tím nejlepším, co jsem podle mého v kalendáři našla, je malinkatá EDT Pivoňka, lahvička s 5 ml pivoňkovou vůní, která mi připomíná jaro. Intenzivní, květinová a elegantní. Není úplně sladká a dokáže upoutat pozornost. 


Drogerkovou značku Balea asi představovat nemusím. Mám ji ráda, je to za mě top značka z drogerií. Baví mě její limitky a neustále od ní něco zkouším. Objevila jsem sprchový gel Sweet Smoothie, s vůní citronu  a vanilky, 250 ml za 39,90Kč. Sprchovému gelu nemám co vytknout, je "ňunácky" sladký, přesně jako pudlík na jeho obalu. Zajímavá kombinace vůně, která Vás přenese do letních měsíců. Na fotce už mám obal pěkně pomačkaný, zapomněla jsem jej vyfotit dříve...teď už je prázdný.


Oční okolí, co se týká péče, docela flákám a vím to. V DMku jsem však sáhla po gelu, jež mi usnadní aplikaci kolem očního okolí. Je to roll-on, tj. mechanika kovové kuličky, jejímiž krouživými pohyby nanesete potřebné množství gelu. Cena 59,90 Kč za 15 ml, ideál. Vybrala jsem si variantu Aqua, tedy hydratační. Gel obsahuje i výtažky z řas.


Na mytí rukou jsem si po dlouhé době pořídila dražší produkt a to tekuté mýdlo od Yves Rocher z vánoční edice. V tomto období miluji vůni perníčků, skořice, cukroví...zkrátka vánoční i když už jsou pryč. Mýdlo voní kandovaným pomerančem a mandlemi. Dávkování je pumpičkové a objem plastové lahvičky je 200 ml. Jedna dávka dostatečně na opláchnutí rukou vystačí. Cena byla kolem sta korun, je sice vyšší, ale připomínám, že YR je přírodní kosmetika.


Objevem a novinkou je BB krém. Ovšem, ne jen tak ledajaký, jde totiž o Hair BB krém od Dove. Když jsem viděla, že to je "bébéčko" , nevěřila jsem tomu, že by mohlo být na vlasy. "Nestala se někdě chyba? Jako vážně na vlasy?", říkala jsem si a ve finále byla překvapena. Jednak tím, že krém je bílý. Čekala jsem, že bude třeba hnědý. Balení má pumpičkové dávkování a aplikace je jednoduchá. Stačí 4-5 pumpiček do suchých nebo mokrých vlasů a hezky rozetřít. Nenanáší se přímo ke kořínkům. Vůně je typicky "Dovovská", plná čistoty. BB je pro věkem unavené vlasy, což ty mé jsou. Navíc jim doplňuje živiny a celkově napomáhá k jejich posílení. Dost dobře se po něm rozčesávají vlasy a skoro po měsící používání mám pocit, že jsou silnější.  Za mě bomba objev! Cena 109 Kč za 125 ml.
Oproti minulým měsícům má leden samá pozitivní hodnocení. Každý z těchto výrobků bych si pořídila znovu. A s kterým z nich máte zkušenosti Vy? Napište co pomentálně používáte.

3 komentáře:

  1. Bioderma krem mam take a prave ho pouzivam, je super.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Misko, to jsem ráda, že más stejnou pozitivní zkušenost. Krásnou neděli.

      Vymazat
  2. Věřím tomu, že to mýdlo z YR je úžasné. Tato vánoční kolekce se jim moc povedla.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane