2016/02/27

NEW IN- Cosmetics February 2016


Letošní únor je o den delší, ale i tak čas běží rychlým tempem. Ráda Vám představím kosmetiku, kterou jsem pečlivě používala a mimo dvou produktů, jsem z ní nadšená.


Začnu propadáky měsíce at´ ušetříte penízky a rozhodně tyto produkty nekupujete.
Tekuté mýdlo na ruce Cotton Flower od Sephory mě nalákalo svým dokonalým valentýnským designem. Dala jsem za něj kolem 170 Kč a nechápu vlastně proč. 240 ml, jemná vůně, nic extra. 


Za body z DM drogerie jsem získala DM box a pár produktů mám již odzkoušených. Odličovací ubrousky Balea se bohužel staly zklamáním měsíce, přestože jinak na Baleu nedám dopustit. Čistící micelární ubrousky pro citlivou pokožku bez obsahu  ethanolu, 25 ks, cena do třiceti korun. Dobré když cestujete, alespoň jsem si to myslela. Ovšem ubrousky moc nečistily. Doslova jsem obličej drhla a vypotřebovala i 4 kousky na večerní očistu a obličej měl stále známky make-upu a přitom jsem neměla nijak silné líčení.  Co se týká materiálu, tady dávám plus. Ubrousek je pevný, relativně i vlhký, ale bohužel odličování nic moc. Oproti tomu druhý Baleácký produkt, krém na ruce na suchou pokožku se solí z Mrtvého moře a aloe vera jest luxusní záležitost! Lehká textura, hydratuje, vůně je jemňounká  s nádechem aloe. Ruce jsou hebounké a hladké.  Nebyla tu uvedena cena, ale tipuji, že bude do padesátikoruny. Toto se povedlo!

Super produktem je i sprchový olej Atoderm od Biodermy, který jsem dostala. Oleje jsem si přes zimu obíbila. Minulý měsíc jsem měla mandlový vzorek od L'Occitane, vzpomínáte? Olej používám hlavně na suchý místa, skvěle promastí a zvláčňuje, mám ho ráda. Cenově se pohybuje od 259 Kč, má pumpičkové dávkování a stačí nanést malinkaté množství. A protože mě baví střídat různé vůně, koupila jsem si sprcháč s olivovým nádechem od značky Ziaja. Jejich pražský obchůdek je v ulici Růžová, kde jsem dříve pracovala a už z nostalgie někdy vystoupím na Hlaváku a jdu do centra touto ulicí a stavím se na nákup. Sprchový gel stál 74 Kč a byl k němu přibalen i krém na ruce (o tom příště). Vůně je příjemná a balení i gel jsou pozitivně zelené.





Dalším přírůstkem v mé kosmetické sbírce je TimeWise čistící gel 3v1 od Mary Kay, stojí 750 Kč. O něm Vám budu psát podrobnější recenzi během pár dní, protože jej používám společne s čistícím kartáčkem a chci tohle spojení více představit.


Od Mary Kay mám i jejich novou vůni. Forever Diamonds má dokonalé kombinace, její horní tóny tvoří broskev, jasmín a orchidej. Střed pak hyacint, heliotrop, meruňka a spodní tóny vanilka a bílá ambra. Jde o parfémovanou vodu, tudíž větší výdrž a hlavně ta vůně je skvostná a mám pocit, že je mi dělaná na míru- vyjadřuje život, lásku, smích a hlavně je plná momentů. Cena 1090 Kč za 60 ml není vůběc špatná.



Posledními produkty jsou dárky od Frais Monde, nebot´ můj "testovací článek" pro Blogerky, zvítězil a já jsem si mohla vybrat pár produktů. Tyto dva mám zatím odzkoušené. Prvním je tužka na obočí, hnědá v odstínu 2. Cena je 225 Kč. Tužka je oproti některým jiným značkám o něco delší, takže se mi nevejde do každého kosmetického pouzdra. Odstín mi sedí, tužka se neláme a barvička drží. Pohodová záležitost, víčko nepadá, tudíž nemám zapatlaná pouzdra.



Naprosto bombastickým objevem měsíce je bahno. Ano, čtete správně, bahýnko! Spa-Cell Linea Cellulite Thermal Spring Mud funguje na vyhlazení pokožky, redukuje tuk a celulitidu,  aktivuje mikrocirkulaci.  500 ml stojí 590 Kč a osobně bych přemýšlela, zda dát tolik peněz za "ošklivou" bahenní hmotu, ale jak jsem výrobek poznala, tak se ho nebojím a rozhodně doporučuji dál. Bahýnko nanáším večer před koupelí. Namažu jej na místa, která chci "zlepšit". Stačí tenká vrstva, poté chvíli čekám až uschne, doslova zešedne a já jej osprchuji teplou vodou. Budete se divit, ale i po umytí tu je chladivý efekt, který trvá 15-20 minut. Máte pocit, že nějaké ty aktivní látky makají. Bahýnko je v plastové dóze a pod víčkem je ještě jeden kryt, aby opravdu hmota zbytečně nepřicházele do styku se vzduchem, neboť by uschla. A vůně? Není úplně bahenní, ale je z ní cítit kafr, který určitě znáte z masážních gelů.  Pokud máte problémy s celulitidou nebo hubnete, potřebujete vyhladit tělo, jděte do bahna! Funguje a vy budete mít super pocit. Tot´únorová kosmetika a já se těším na přístě. Co máte nového Vy?




4 komentáře:

Děkuji za tvůj komentář. Jane