2016/07/28

NEW IN- Cosmetics July 2016


Konec měsíce a moje kosmetika. Co mám nového?

Tento měsíc toho mnoho není. Důvodem je i to, že jsem psala samostatný článek o Mary Kay a produktech na konturování a také, že jsem na dovolené a potřebuji defakto jen to nejnutnější. Co jsem si tedy pořídila?


Do mého košíku opět spadla Balea, tentokráte tekuté melounové mýdlo na ruce. 500 ml za 39 kaček. Je lehce cítit po melounu, hydratuje a pro mě je to prima letní osvěžení na ruce. Konzistence je lehce krémová a na umytí špinavých rukou  stačí jedna pumpička.



Konečně jsem zkusila Nuxe Huile Prodigieuse, suchý olej. Malá lahvička 50 ml za skoro pětistovku, ale už chápu proč. Voní neodolatelně božsky!
Jde o směs rostlinných olejů ( brutnák, třezalka, mandle, kamélie, lískový ořech, makadamia) a obsahuje vitamín E. Používá se na tělo, obličej i vlasy. Neobsahuje konzervanty.
Po plavání v moři je to super produkt na dodání vitality nejen vlasů, ale "promaštění" pokožky. Toto je moje must have během pobytu u moře pro tento měsíc.


Paletka Gabriela Salvete nebyla nutností, ale nějak jsem neodolala. Znáte to, procházíte obchoďák a najednou zajdete do obchůdku a prostě koupíte i to, co vlastně moc nepotřebujete. Většinou si kupuji samotné stíny. Každopádně se přiznám paletka stínů mi doma chyběla, tudíž jsem si řekla, že si ji koupím. S touto značkou jsem měla vždy dobré zkušenosti a je tomu i nyní.
Deset stínů za 240 Kč, kupovala jsem ji v Marionnaund Parfumerii. Stíny jsou skvělé, drží i bez báze a velmi dobře se s nimi pracuje. Zvolila jsem odstín paletky "dorůžova" tj. paletku s označením 01 Rose.




Fotku  sprchového gelu od Cien (značka Lidlu) jste mohli vidět u mě na facebooku (kdo mě tam ještě nesledujete, budu ráda, když kliknete) už před měsícem. K používání jsem se dostala nyní, přeci jen sprcháčů jsem měla velké zásoby. Tento grapefruitový má podmanivě hořce citrusový základ a jeho vůně Vás dostane. Je výrazná. Velké plus je, že je vhodný na tělo i na vlasy.
Mě se osvědčil právě tady ve Slovinsku, ušetřila jsem totiž místo v kufru a využila tento gel i jako šampon. Je pravda, že s šamponem mám po umytí vlasů lepší pocit, ale těch pár týdnů to tu zvládám. Gel je limitka, stál 21, 90, obsah 300 ml. Kdo má rád ovocné vůně, mohu doporučit! Dobrá cena, dobrý produkt!


Toť pro tento měsíc vše.....dovolenkuji:) a ne make-upuji.

Mějte se letně, já už za pár dní přiletím zpět do ČR.

              Jane

5 komentářů:

  1. Krásně jsi to nafotila! :) Mě nejvíc zaujal právě asi ten Cien :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Cien je super, účinný a skvěle voní.

      Vymazat
  2. Paletku od Gabriela Salvete je veľmi dobrá krásne farby ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Cien sprcháče jsou nejlepší :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane