2016/07/21

Vegg-Go Food



Minulý týden, ještě před tím, než jsem odletěla do Slovinska, jsem byla od Blogerek vyslána na návštěvu do Vegg-Go. Znáte? Je to v podstatě "food corner" v   nákupním centru (v Praze  Atriu Flora, na Chodově, v Ostravě, Olomouci atd.) . Jídlo tu je rychlé, ale nechci to srovnávat s fast foodem, protože toto je úplně jiný level. Zdravé, chutné a doplňuji, že až návykové :). Kombinace chutí mě dostala natolik, že Vegg-Go se stalo mou "vegetící" stanicí. Už jsem tu byla asi 3x!!!

Nečekejte, že meníčko je na několik stránek. Je toho tak akorát! Plusem je, že můžete obsluze sdělit, jakou ingredienci nechcete a tím si vytvoříte něco "nového a svého", "veggovského". Je to vlastně docela zábava a Vegg-Go je cool. Proč jsem si ho nevšimla dřív? ...Není totiž v mém městě a např. na Černém Mostě, kam jezdím nejčastěji.

Co "vegg-gojím"? Doslova jsem podlehla salátku sweet potato s červenou řepou a kozím sýrem. To vše mohu mít zabalené v tortille dle mého výběru se třemi VeggBalls. Cena? ...ani se tomu nechce věřit, že za toto super jídlo je to jen 99 Kč!

Jednou je to špenátová tortillka, podruhé chilly a nebo samotný salát v pěkné misce. A pozor Vegg-Go , jehož zelené logo vyzařuje energii, vegetariánství i veganství, myslí dokonce i na životní prostředí, mističky jsou totiž rozložitelné. Samá pozitiva! Zkrátka nejen #zdrave #plnohodnotne #bezkompromisu, ale i #ekologicky ! #loveVeggGo

Pro mě je Vegg-Go propojení zdravého a lehkého oběda, který mě vždy zasytí.

Pokud si neberu jídlo s sebou, ráda se posadím a koupím si "bezedný" kelímek (foto viz níže). Koukněte sami na tu kouzelnou nádobu s nápojem, kdo by nepodlehl ochutnání, že?

Vybrat si můžete i z teplých jídel a polévek.

A lahůdka na závěr?....raw proteinové tyčinky!!! Staly se mým nepostradatelným parťákem na cesty. Je to skvělá svačinka, kterou můžete mít v kabelce nebo v autě. Peanuts butter u mě zvítězila na plné čáře a už se těším až opět doplním zásoby.

S kým z Vás se tam příště uvidím?

xoxo Jane

PS: Nejčastěji chodím "na Floru", líbí se mi tam a mají tam usměvavou obsluhu! Tímto moc děkuji Vegg-Go Girls, jste super!












2 komentáře:

Děkuji za tvůj komentář. Jane