2016/11/22

Curly Hair


Možná to znáte. Vstanete a máte úplně přeležené vlasy, bez tvaru a po učesání to vypadá děsně.
Mě se vlasy kroutí, většinou si je žehlím, ale když nestíhám tak vyrazím s tím hrozným nepoddajným účesem nebo je prostě nejak zamotám a stáhnu gumičkou.

Vždycky líbily lokny. Takové ty, co mají pravidelný tvar a ještě vlasům dodají objem.

Chci mít hřívu jako lev!


Teď jsem si mohla zkusit jaké to je mít vlasy samou loknu. Vyhrála jsme totiž kulmu a rovnou jsem se rozhodla, že o ní napíši i na blogu.

Jde o kulmu Remington PROluxe Ci9132. Kulma je lehounká a v příjemním narůžovělém designu.


Model, který se pyšní OPTIheat technologií. Jednoduše řečeno teplotní senzor zajišťuje stálý přísun tepla a účes by měl vydržet celý den.

Samotné ovládání je více než jednoduché. pouze 3 tlačítka! Jedno na zapnutí/vypnutí, druhé s označením  mínus je na snižování teploty a třetí, plusko, je logicky na zvyšování teploty. Kulma má i funkci Pro+, je to zabudované optimální nastavení teploty pro vlasy. Stačí podržet na dvě vteřinky plusko a teplota se automaticky nastaví na 185 stupňů, což je pro vlasy zdravější.

Kulma má samozřejmě digitální displej, kde sledujete teplotu, můžete si ji navolit od 120- 210 stupňů.



Určitě se ptáte i na "šířku" vln. Jeto 32 mm a řekla bych, že to je dobrá velikost, ani malé, ani mega lokny.

Teď se podívejte, jak jsem vlnky tvořila já.

Používáte kulmu????? Jak si nejraději upravujete vlasy?

Na "loknovací" proces si kromě kulmy připravte hřeben, sponky nebo skřipce. 
Já jsem ještě na začátku do vlasů aplikovala ochranný sprej proti teplu. Pak jsem část vlasů sepla, aby se mi nepletly a brala pramínek po prameni a loknovala.











4 komentáře:

  1. Přesně na tuhle písničku jsem si vzpomněla, když jsem pročítala tvůj článek...:-) . Já mám vlasy jemné, takže taky žádný objem, ale nekulmuju je, protože při mé frekvenci barvení bych za chvíli asi neměla na hlavě nic.. :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) děkuji Jani. Teď chci také pořešit nějakou výživu pro vlásky, protože jsou barvené, kulmuji,žehlím a dávám jim docela zabrat.

      Vymazat
  2. Nádhera a moc ti to sluší. :-) Já mám malé vlny od přírody, a ráno když vstávám tak jsem jako malá čarodějnice s lvíčkem a čertem dohromady. A dát tuhle nadílku do pořádku občas trvá.. :( Ale zase na společenský účes mi stačí vlasy sepnout pár pinetkami a přidat květinu. A účes alá víla, která se chystala hodiny. je za pár minut hotový.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) to mi povídej, nejlépe je ,když máš někoho, kdo ti pěkně účes udělá.

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane