2016/11/08

NEW IN- Birthday Gifts


Dobré ráno.

Minulý týden to byla pořádná jízda. Nejen, že jsem vstávala v pět ráno a jezdila skoro denně do Prahy a vracela se v devět večer a padla únavou, ale "měla" jsem i dvoje narozky. Ano, fakt dvoje! Ty své a blogu.

Všem moc děkuji, že si našli  čas, že se za mnou stavili ať už doma nebo v práci a alespoň na  chvíli jsme pokecali, když už jsem letos klasickou oslavu vlastně neměla. Bohužel byly důležitější věci, protože děda na tom není moc dobře, takže jsem byla o víkendu u něj. I tak jsem měla kafčo a zákusek.


Na facebook jsem dávala foto několika dárečků, které se mi sešly a nyní se na ně podíváme detailněji.


Nechyběly věci praktické, ale i ty zábavnější.

Začnu rovnou pitným režimem. Pít se musí! Kamarádka mi dala krabičku "Redka", které si v poslední době pochvaluji. Psala jsem o něm třeba zde


A aby se mi lépe pilo, chce to stylové hrničky.  Přesně ty na "presíčko". Tuto kolekci prodával Lidl a já o ní stále mluvila a mluvila a hle, mám ji v několika barvičkách! Děkuji!



Protože jsem milovnicí aut a jízdu v autě si doslova užívám, dostala jsem nového parťáka! Růžový panáček vypadá sympaticky a voní květinově!


Nechyběla ani kosmetika. Dlouho jsem básnila, že chci zase zkusit něco nového a dostala jsem kosmetiku Sportique, takže pěkně vyzkouším a dám vědět, jaká tato značka je. Znáte ji někdo? Už jen to samotné balení mě vypadá hezky. Moje kamarádky už tuto značku zkusily a jsou z ní nadšené a proto mi ji pořídily také.



Mega dárečkem byla taška se želvou. Já, holka kabelková, do této chvíle neměla fakt kvalitní kabelku. Chtěla jsem koženou, která se hodí nejen do práce, na schůzky, ale i na večer a nebo třeba jen tak  k ležérnímu outfitu. Kabelku, s kterou můžete rovnou z práce vyrazit na večeři a nebude to shopper bag narvaný věcmi. Tašku, která vydrží dlouho a tím, že bude z kůže, třeba mě i přežije.

Když jsem viděla papírovou tašku s logem želvičky Carpisa, tušila jsem, že tam něco "kabelkového" bude. Carpisa je italská značka, kterou znám mnoho let (první nákup jsem kdysi udělala přímo v Římě) a v poslední době mě mile překvapila. Sleduji její kolekce, na kterých pracuje i Penélope Cruz a nejraději bych měla každý kousek.

A co mě čekalo uvnitř? Úžasná černá taška s želvákem! Stává se  z nás nerozlučný tým a já se nemůžu dočkat až postnu outfit, který jsme si blejskli o víkendu. Od této chvíle nevenčím psa, ale želvu.




Jedním z posledních dárečků byl voucher do Backstage, tj. Školy stylu, kam vlastně chodím pravidelně a už se tam zase těším. Rodinko, holky, děkuji, že tam zase jdu!


.....a na konec, nebyla bych to já, kdybych si také něco nedala. Na pevné nervi, na chvíle pohody, na energii při psaní článků  a pro návštěvy, jsem doplnila zásoby kávičky. Někdy si říkám, že je škoda, že nemám kávovou spolupráci, protože jestli fakt za něco utrácím, je to kafe!!! Koupila jsem si balík 250 kapslí a piju a piju....

Ještě jednou všem děkuji, protože všechny dárečky mě moc potěšily a užívám si jich.





11 komentářů:

  1. Krásne darčeky taška je nádherná ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásne darčeky taška je nádherná ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Opravdu úžasné dárky a ten muffin je úžasný :) a opožděně přeji vše nej :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za přání.

      Vymazat
    2. Moc pěkné dárečky, páni, tolik kafé, to bych měla až do smrti.. :-) . A kabelka je úzasná...:-)

      Vymazat
    3. Janinko, děkuji moc. Kafe mám tak na 4 měsíce :) já jsem mega kafař. Kabelka s želvičkou je boží.

      Vymazat
  4. tie hrnčeky sú aké roztomilé :) a kabelka je úžasná!
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  5. Dostala jsi moc krásné dárečky, Jane. Ta kabelka je moc pěkná.

    Jela jsem na červenou

    OdpovědětVymazat
  6. Opožděně všechno nejlepší tobě i blogu :) a ten dortík, je naprosto božskej :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane