2016/12/02

This Is Not Nightdress


Krásné, u někoho lehce zasněžené, páteční ráno!

Než se mě budete ptát, zda mi není zima, rovnou odpovím ano, je!

Nicméně jsem zvyklá, že pokud běžím jen pár minut do auta, tak prostě přežiji!

A  i na další otázku odpovím. Jsou to šaty, ne noční košilka s krajkou! Kupovala jsem si je na e-shopu, ale bohužel si je musím dát trošinku změnšit. Moc mě je baví  kombinovat s legínami a i se svetrem, který má ve výtřihu detail krajky. Tohle je outfit, který mohu nosit do práce a je pohodlný!

Bohužel teplota i u nás klesla pod nulu a mě došlo, že opravdu nemám univerzální zimní kabát. Potřebuju najít nějaký jednobarevný a pořád né a né jej objevit. Hrozí mi, že umrznu. Další dilema budou zimní boty. Ty s rovnu podrážkou, á la jezdecký styl, k legínám i k šatičkám. Ale hlavně, že má Jane kabelku :), doplněk, který mě zkrátka vystihuje.

Holky, ale i pánové, co na zimu chybí vám???

Užijte si víkend a nezmrzněte,v neděli tu bude další soutěž, jinak stále můžete soutěžit v té první, adventní.













Leggings: F&F// Scarf: Zara// Dresses: River Island// Jacket: Clockhouse// Jumper: Mohito// Shoes: Deichmann// Bag: Carpisa// Bracelet and Ring : Pandora// Earings: Gate


3 komentáře:

  1. Jsou krásné (šatičky) a letos trendy :) Sluší ti to, jen mě trošku ruší masivnější kozačky, volila bych spíše jemné bez doplňků. Ale jinak pěkné :-) kočka :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel jiné kozačky nemám, a vlastně tyto už také ne, protože jsem je totálně dochodila, potřebuji sehnat nové, ale zatím se mi nedaří, chci úplně hladké bez doplňků na rovném či mini podpatku, ale pořád ne a ne nějaké najít. Když už nějaké najdu, nezapnu je přes lýtka.

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane