2016/12/09

Winter Haul


Krásné páteční ráno,

říkala jsem si, že vám ukážu, co jsem si v poslední době koupila. O víkendu jsem byla v Drážďanech a samozřejmě v Primarku, kde byla doslova hlava na hlavě! Přesto se mi podařilo ulovit pár věciček, které jsem vlastně nepotřebovala, ale udělaly mi radost. 


Zimní kabátek bohužel stále nemám a o botkách ani nemluvím. Nedaří se mi tohle duo sehnat a odolávám mrazíkům. No upřímně, nemám v týdnu čas běhat po obchodech a zrovna v Primarku boty zimu kvalitou nic moc a kabátky byly jen ve velkých velikostech a ani mě moc neoslnily.

Co jsem si pořídila? 

V Primarku jsem si koupila krabičku s různými lepíky za 3 eura. Nevím, jak vy, ale já si neustále píšu poznámky a papírky lepím nejen do diáře, ale mám je i různě na stole nebo si na ně píši nákupní seznam, kam mám zavolat atd.


V oddělení home decoru jsem nemohla nechat sošku mopsíka za 6 euro. Tito hafani pro mě jsou prostě nejvíc a tomuto "králi" to sekne! Dokonale k němu  ladí i malé proužkované zrcátko do kabelky za jednou euro. Roztomilost, která mi zlepší den, kdykoliv jej vezmu do ruky a uvidím nápis Beautiful.



Nastala zima a já jako doplněk vytahuji chlupaté kuličky, které mi zdobí kabelky.  Někteří už jste je mohli vidět na mém instagramu. Měla jsem doma sice už dvě, černou a růžovou, ale vínovou jsem zkrátka "musela" mít. Tato barvička se mi totiž v poslední době moc líbí. Kabelky narozdíl ode mě, kožíšek mají :)



Miluji pruhy! Černobílá kombinace mě baví a Mickey Mouse bačkůrky stály jen 3 eura. Neodolala jsem.



Čím jsem starší, tím více preferuji jednoduchý styl a outfity spíše "oživuji" doplňky. U této šalky jsem chvíli váhala, zda ji "musím" mít či ne. Nakonec mě dostala cena 5 euro a moc příjemný materiál, který je měkkounký, krásně hřeje a já už se těším až zachumlám svůj krk a vyrazím do ulic.



Už od loňského roku jsem toužila po vánočním svetru, ale ne takovém kýčovitém se Santou, ale nějakém, který budu moci obléknout i do práce. V C&A jsem objevila mikinu, jež je vánoční a originální. Jednoduchý obrys soba  se zlatavým nápisem. Ve slevě stála kolem 230 Kč.



Jednou z posledních věcí je šperk z Tchiba. Mám spoustu bižuterky a neustále ji střídám. Pár kousků již zčernalo a opustilo mě a tak jsem si řekla, že si koupím o něco dražší a takový, který často využiji. Tento je z ušlechtilé oceli a hodí se k jednoduchému triku i ke společenským šatům. Stál sice pět set, ale věřím, že jej budu mít dlouho.

Pokud se podíváte na aktuální nabídku Tchiba, určitě tam najdete inspiraci na vánoční dárečky! Ať už šperky, hodinky, ale i módu. Letošní kolekce se moc povedla!


No a notýsky? Na zapisování jsou nutností! Navíc se nejen vejdou do desek mého diáře, ale i samostatně do kabelky. Set 3ks stál 99 Kč.


To jsou mé malé nákupy a vy jste tu možná našli inspiraci, co pořídit k Vánocům . Jsou to věci, které udělají rozhodně radost, vždyť vánoční svátky jsou hlavně o chvílích s rodinou a kamarády!

Užijte hezký, třetí adventní víkend a nezapomeňte, na soutěž.

6 komentářů:

  1. Anonymní12/09/2016

    Ta kulicna na kabelku je peknej napad, uz jsem o ni take uvazovala, ale u nas ve meste je moc nemaji. Kamca

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Držím palce ať seženeš, zkus i online HM atd.

      Vymazat
  2. ten mopslík a vianočný svetrík sú rozkošné :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezké věci sis pořídila, kulička na kabelku je super nápad, a musí to vypadat skvěle..:-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane