2017/02/02

Rowenta So Curls Testing


Říkám tomu holčicí den. Je to den, kdy nejen doma fotím na blog, ale v klidu testuji,  mám na obličeji pleťovou masku a užívám si svých růžových plyšových bačkůrek. Den, kdy nemusím nic....Piju kafe, bloguji a odpolko jdu do fitka. Dávám si dýchánek s kámoškama.

V neděli jsem se věnovala vlasům. Měla jsem totiž od Ženy-in půjčenou Rowentu So Curls.


Už v minulosti jsem měla podobný "přístroj". Tehdy si pamatuji jediné. Sežral mi vlasy! Proto u mě panovala menší obava, aby až se vlasy budou rotovat do přístroje, aby se nezamotaly a neuvízly. To se naštěstí s Rowentou nestalo!

Ovšem na začátku jsem trošinku bojovala s použitím. Vlasy ne a ne vložit tak, aby je So Curls narotovala. Po pár minutách paniky, že to nefunguje jsem si raději pustila instruktážní video. A hle, to už jede!


Samotný přístroj není nijak těžký a skvěle padne do ruky, že druhou hravě zvládáte držet hrníček s kávou.


Protože každá z nás má jiné vlasy, So Curls nabízí možnost zvolení jak vln, tak i teploty.  Můžete si doslova udělat "pudlí" vlnky, jemné či naopak velké lokny. Já bohužel v poslední době bojuji  s tím, že mám sice husté vlasy, ale jemné a tak jsem byla ráda, že mi vůbec nějaké lokny vznikly. Zkoušela jsem vysokou teplotu i nízkou a efekt jsem měla stále stejný. Klasická kulma mě zkrátka nějak navlní víc.  Možná je to tím, že klasická kulma má větší sílu, alespoň, tak to vnímám já.


Rowenta So Curls má keramický povrch a tak jsou vaše vlásky chráněny. K použití je připravena během 30 sekund. Po dvaceti minutách klesá její teplota na bezpečnějších 50 stupňů  a po hodině se automaticky vypne
Optimální je i délka šňůry, která je 180 cm!

Co se týká provedení, černozlatá kombinace a ergonomický tvar je super! Na používání to chce chvíli cviku a najít ten správný grif. V pohodě si můžete vychutnávat kafíčko....

Máte někdo zkušenost s podobnými produkty? Fungují na vašich vlasech? 











9 komentářů:

  1. tiež som čakala, že spraví také úplne malinkaté "pudlie" kučierky, ale tieto sa mi veľmi páčia :) a inak musím pochváliť aj fotografie ;)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, měly by jít i měnší vlnky, ale já mám hodně jemné vlasy a mě to moc "nechytalo". Děkuji moc za pochvalu

      Vymazat
  2. Anonymní2/02/2017

    Jani ty mas vzdy uzasne fotky. Mam stejny problem me tyto pristroje nesedi. Vlny si delam zehlickou a jde to nejlip.

    OdpovědětVymazat
  3. Wow to vypadá opravdu skvěle :) Zrovna shanim novou kulmu na vlasy :)

    LITTLE THINGS FOR EM

    OdpovědětVymazat
  4. Tak takhle kráska vypadá skvěle! Docela by mě zajímalo, jak by si poradila s mými vlasy :) Bohužel nemám jemné vlasy a zajímalo by mě, jestli by mi je přístroj necuchal. U Tebe je výsledek super!
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  5. Taky si dělávám holčičí den, ale taková super kulma mi chybí, to by bylo pošušňáníčko..:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Skvělá kulma, teď když jsem si ostříhala vlasy a mám je kratší.. tak zjišťuji, že je s nimi větší práce než s dlouhými a o nějaké kulmě uvažuji. Díky za tip :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravdu, předminulý rok jsem měla radikální změnu a ta péče byla doslova šílená :)

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane