2017/03/28

NEW IN- Cosmetics March 2017


Příjemné jarní ráno.
Věřím, že jste všichni zvládli změnu času a díky sluníčkovému počasí to tolik "nebolí". Určitě vás dobře naladí i pravidelná dávka "měsíční" kosmetiky. Co jsem si tentokráte koupila a co dostala? Pojďme společně otevřít krabici, do které jsem vše pečlivě hromadila.



Labello aneb okouzlení v plechové krabičce. Když jsem byla v "Rossmannu" jednoduše jsem se nechala unést designem plechového balení a obrázku malin. Doma nastalo menší zklamání.  Přestože se jedná o intenzivní péči s bambuckým máslem, zjistila jsem, že na mé rty nějak nefunguje. O tom, že bych si užívala 12 hodinovou hydrataci na rtech, ani nemluvím. Kromě příjemné vůně je to jinak "lepidlo" na pusu za šedesát kaček. Možná dám v zimě šanci jiné variantě, ale jinak jsme si prostě nesedli.


Oproti Labellu mě nadchl regál se značkou Naturalium a ani doma nezklamal. Značku jsem předtím nikdy nezkoušela, ale bílo černý kelímek s obrázkem mandle a pistácie jsem musela mít. Láska na první pohled. Navíc po otevření mě čekala naprosto dokonalá vůně. Tělové máslo je vyživující a už teď vím, že se vrátím pro další produkty, protože tohle je božské! Cena 149 Kč za 200 ml. Naturalium pochází ze Španělska a jak jsem zjistila, proslavila se právě díky okouzlujícím vůním výrobků, které vyvolávají pozitivní emoce. Za mě mohu jen doporučit!



Dalším produktem na rty je lesk značky Gosh. Ten byl přibalen v časopise Cosmopolitan. Je sice pravda, že rty jsou po nanesení vláčné, ale cena 239 Kč je vysoká. Lesk sice neobsahuje parabeny, je intenzivní, ale dle mého jsou na trhu lepší produkty. Mám odstín 007 Hot lips, což je docela sympatická barvička.



EDT od Manufaktury aneb Women 004. Mohu vám prozradit, že mou "životní" vůní je sice Lancome O De L´Orangerie, což je svěží, citrusová toaletka vyjadřujíí svobodu, ale 004 mi ji z 98% připomíná. Je prostě úžasně smyslná. Citrusovo- květinová s mým blíbeným cedrem.  100ml je jen za 695 Kč. Za mě love a do tohoto krásného počasí ideál!



Pokud máte rádi koupele, určitě uvítáte olejíčky od Kneippu. Toto dárkové balení tří olejů jsem dostala k vyzkoušení. Mě osobně stačí asi na rok, protože spíše holduji sprchování. Při koupeli mi nebývá moc dobře. Nicméně pokud už si "napustím" vanu, užívám si právě olejů a z této sady miluji ten mandlový. Lahvičku můžete do vany vylít celou nebo jen půlku, záleží na vás, jak moc chcete mít lázeň intenzivní.  
Kneipp obsahuje přírodní rostlinné oleje a naopak je bez parafinů, silikonů a konzervantů. Můžete si vybrat z několika variant. Ať už hydratující mandli, "hluboké uvolnění" s obsahem santalového dřeva nebo "antistres", který koupelnu provoní úžasnou mandarinkou  a pomerančem.  Za mě fajnové produkty, které potěší i jako milý dáreček. Cenově se pohybují kolem 130 Kč, tak proč někomu neudělat radost?




O dvoufázovém odličovači na oči od Sephory jsem už asi psala. Konečně jsem si ho zase koupila. V Sephoře byla akce na velké balení za 199 Kč. Zatím nejlepší věc, díky které se po celém dni "zbavím" řasenky! Jiný produkt jej nepřekonal. Jsou sice dobré "odličováky", ale nej je jen tento. Obsahuje zklidňující výtažek chrpy a provitamím B5 na ochranu řas. Za mě jasné ano!



Blender, make-up houbička z DMka. Tuším, že stála kolem 139 Kč a její výhodou jsou dvě sešikmené strany. Dokonale se s ní manipuluje hlavně kolem očního okolí.  Ve stojánku, který jsem si koupila na Yoshopu vypadá v koupelně dobře. Dobrej pomocník!


Posledním triem produktů jsou výrobky od Pharma Future, brand Health Culture, které jsem dostala. Spojuje je Aloe Vera, která má celou řadu pozitivních  účinků na organismus. Je zdrojem řady vitamínů (A, B, C, D, E), minerálům aminokyselin atd. Má hojivé účinky a sprchový gel, který používám, je doslova balzámem pro mojí pokožku. Svěží vůně a příjemná konzistence gelu zanechává pokožku hydratovanou. Když se zrovna myji tímto produktem, použiji následně i tělové mléko ze stejné řady, jehož vůně mi přijde o něco intenzivnější, což je způsobeno vyšším procentem obsahu Aloe Vera (70%). Mléko nezanechává mastný filtr a  zlepšuje pružnost a pevnost pokožky.


A šampon? Po zimě mi přijde jako skvělý parťák na vysušené vlasy. Dodává jim opět hydrataci a regeneruje.


U všech Aloe Vera produktů se mi líbí otevírání formou "flip-top". Při cestování nejhrozí otevření!
Produkty jsou sice dražší, stojí okolo 200 Kč, ale jsou opravdu špičkové a kvalitní . Osobně mám zálusk ještě na oční krém.


Sešlo se toho docela hodně, takže já jdu vše "dopoužívat" a těšit se na další měsíc.
Mejtě se nádherně!


8 komentářů:

  1. Anonymní3/28/2017

    Ahoj Jani, za me Labello v doze take nic moc. Ale Naturalium pouzivam uz nekolik let, od doby kdy jsem na tu znacku narazila prave ve Spanelsku. Je nejlepsi .Urcite jdi do dalsich produktu. Kacka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kačko, moc děkuji za milý komentář.

      Vymazat
  2. Anonymní3/29/2017

    Docela jsi mně nalákala na tu Aloe vera, vše s touto vůni mám ráda, mám doma sprcháč , krém na ruce a dokonce i živu kytku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozhodně vyzkoušej, budeš nadšená, když máš Aloe Vera ráda!

      Vymazat
  3. Jej, ta rtěnka od Gosh vypadá jako lak na nehty. Nejvíc mě asi zaujaly olejíčky do koupele, ačkoliv mám jen sprchový kout :D Na ten odličovač jsi mě nalákala... Je dobrý pro suchou pleť?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, děkuji za komentář. Olejíčky voní krásně, za mě vede mandle! Určitě se hodí i na tvou pokožku.

      Vymazat
  4. Ach ta rtěnka Gosh je perfektní :O :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane