2017/04/27

NEW IN- Cosmetics April 2017


Přeji hezké ráno,

opět se ochladilo...a když už si říkáte, že konečně bude sluníčko a budete moci vyrazit do hezké kavárenské zahrádky, nastane zima. Snad se počasí na prodloužený víkend umoudří, protože já se na kávu "venku" moc těším.

I produkty, které teď používám evokují teplo. Není jich mnoho, neboť jak víte, vyhrála jsem DM box, o kterém jsem psala v samostatném článku. Ale i tak mám pár dalších novinek.


Na snídani Mary Kay jsem dostala krásné barevné oční stíny. Jde o limitku. Paletka Sunlight má doslova letní růžový nádech. Stíny se dají hezky mixovat a díky bázi, kterou používám vydrží od rána do večera.

Stejně tak sladká a roztomilá je toaletka SO CUTE jež obsadila i můj instagram. V horních tónech se nachází hruška, sladký mandlový květ, bergamot, neroli. Ve středu najdeme frézii, pivoňku, sedmikrásku i brambořík a spodní tóny jsou o ibiškové ambře, cedrovém a santalovém dřevu. Pokud máte rádi sladší vůně je "mašlička" jasná volba.






Se značkou Naturalium jsem se potkala v Rossamannu. Pamatujete když jsem psala o jejich "máslíčku" ?  Na sprchové gely pěji chválu také. Produkty jsem koupila v akci a stály kolem 83 Kč. Pravda za 500 ml trošku více, ale není  "obyčejný" sprcháč! Je nádherně krémový a vůně kokosu je naprosto identická. Maliny jsou hodně "štavňaté" a evokují ve vás bosé pobíhání v trávě a trhání čerstvého ovoce. Díky těmto sprcháčům bych byla nejraději celé dny zalezlá v koupelně! Mají v sobě vitamín E a působí proti volným radikálům. ...určitě se pro další produkty vrátím.





Na Sephora ubrousky jsem slyšela samou chválu a neodola jsem jejich nákupu. Zvolila jsem zklidňující a relaxační kokos. Tu vůni mám ráda, ale u těchto ubrousků je do klasické "kokosky" daleko. Je to jen "nádech". Jsou sice vláčné jako kokosové mléko, ale odličování moc zázračné není a to nemám takové nánosy vrstev. Na druhou stranu mají plus v zavíracím systému! Mám je otevřené už měsíc a nejsou vůbec vyschlé. Jsou i dost pevné! Ovšem cena 170 Kč za 25 ks je docela vysoká za hezký obal.



A nakonec jsem dala vale svému starému štětci na make-up a pořídila nový v DMku. Značku Edelin zná určitě každý, kdo do této drogerky chodí. Každopádně se štětcem této značky je to má první zkušenost a je dobrá! Za necelé dvě stovky mám štětec s hustým syntetickým vlasem a make-up se s ním nanáší hodně dobře. Zvažuji koupi i toho na tvářenku. Máte někdo zkušenost?



Písněte mi co jste si pořídili, co používáte nebo jaký výrobek si chcete koupit.


8 komentářů:

  1. ja tie Mary Kay novinky milujem! :) hlavne vôňu :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, ta toaletka vypadá naprosto dokonale, Jane!

    Mini Haul

    OdpovědětVymazat
  3. Všetky produkty vyzerajú neskutočne skvelo! Parfém od Mary Kay som už videla na iných blogoch a musím povedať, že ma veľmi zaujal. Rovnako tak kozmetiku Naturalium plánujem už dlho vyskúšať, tá vôňa musí byť proste fantastická. Veľmi ma zaujali aj tie odličovacie kokosové obrúsky Sephora :) Krásne fotky!

    www.frenchstyle.eu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chloé, určítě vyzkoušej, vůně je roztomilá, Naturalium super, u ubrousků jsem trošku na vážkách.

      Vymazat
  4. Anonymní5/01/2017

    jéééé já mám také ty sprcháče

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane