2017/04/30

Straight Hair by Remington


Hezkou aprílovou neděli.

Zamysleli jste se už někdy nad tím, kolik přístrojů máte v koupelně? Když pominu elekrický kartáček na zuby a další na obličej, mám asi nejvíce pomocníků na vlasy. Od fénu, kulmy až po žehličku. 

Je pravda, že tyto věci nekupujeme každý  den. Žehličku jsem do této chvíle měla skoro  deset let a kdyby mi Blogerky, které vyhlásily "vlasovou výzvu", neposlaly na testování tuto "Remingtonku", asi bych té své,   stejné značky, ještě rok  dala. 


Když mi žehlička přišla byla jsem hodně zvědavá jaká bude. Jak se za tu dobu zlepšila technologie, design i ovládání? Bude dobrá? Oblíbím si jí? 

Pojďme si o ní něco říct.


Je to černobíla kráska jménem Remington Air Plates S7412. Pyšní se prvenstvím! Jako první na světě je vybavena technologií pohyblivých ploch. V podstatě to znamená maximální kontakt s pramenem vlasů. V praxi tedy stačí pramen přežehlit pouze jednou! Mě osobně to šetří nejen čas, ale co si budeme povídat, jde i o ochranu našich vlasů před "přepálením". Se svou starou žehličkou  jsem pramen musela přežehlovat vícekrát a v koupelně jsem trávila jen kvůli rovnému účesu i dvacet minut. S Air Plates jsem to měla i s "přípravou" do deseti minutek! Paráda! I samotné zahřátí žehličky je velmi rychlé, stačí dát do zásuvky, zapnout a do 15 sekund "žehlíte".  Zvolit si můžete z pěti teplotních nastavení, dle typu vlasů. 

150 °C pro slabé/jemné vlasy
170 °C pro poškozené nebo odbarvené 
190 °C normální
210 °C zdravé vlasy
230 °C silné, velmi vlnité a težko tvarovatelné vlasy

...zde přišlo menší zklamání. Žehlička nemá klasický displej, kde vidíte čísla s teplotou, ale jsou tu modré svítící tečky. Tudíž si musíte pamatovat, že když  svítí nepř. tři tečky, je to teplota 190 °C.



Žehlení je efektivnější díky keramice potažené černým titanem. Je tu až 10x více keramiky, což zajistí déle trvající účes! Mohu potvrdit! Měla jsem vyžehlené vlasy a mírně poprchávalo a deštník jsem samozřejmě neměla. Přesto, když jsem přišla domů, vlasy byly na devadesát procent rovné a nekrepaté jako jindy!

Při tvorbě vln, k čemuž se dá i tato žehličku bezproblému použít, vítám Cool Touch technologie, která zaručuje chladnější povrch. Díky tomu, že pohyblivé plochy nejsou spojeny s vnější části žehličky,  mohu použít obě ruce aniž bych se spálila.

"Air Platetka" má v sobě zabudované automatické vypnutí po 60min a také ochranné silikonové pouzdro, do kterého můžete ještě teplou žehličku dát. Uzamykatelný kloub pro uskladnění je již bežnou věcí.

Cena je kolem 2199 Kč.



Hodnocení? Design, technologie, lehkost, ergonomie a tvar žehličky mě nadchl! Efekt wow! Menší zklamání mám z displeje, který neukazuje čísla a dále je škoda, že v balení není třeba pouzdro na cestování. Jinak jednička!


A žehlení s ní? Koukněte na návod, jde to snadno...a rozdíl před a po je viditelný!

zdraví "vyžehlená" Jane









12 komentářů:

  1. Teda to už jsi několikátá co o týhle žehličce píše....to je velký testování :).A srovnání se žehlačikami ve stejné cenové kategorii? 2200 Kč mi přijde docela dost....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, žehličku na testování získalo deset blogerek. Nevím jak jsou na tom ostatní žehličky ve stejné cenové kategorii, vem si, že na trhu je jich opravdu hodně a nemůžeme testovat každou, ale tato je unikátní a jediná díky pohyblivým plochám. Jinak ta moje žehlička, kterou jsem měla deset let stála 1500 a má ještě starou technologii desek, která pro vlasy není zdravá. I tak to tehdy za ní byla pálka. Pokud zvažuješ koupi, určitě bych si prošla info jaké jsou na žehličce desky, technologie, nastavení teplot a zašla bych i do prodejny a žehličku si "osahala". Já dám většinou na osobní zkušenost, předtím jsem měla Remington a vím, že bych koukala po produktech stejné značky, stejně tak to mám vs foťáky, dvacet let mám Olympus a vždy když si kupuji nový, koukám na ento brand a pak porovnávám modely :)

      Vymazat
  2. Tiež som už videla viac článkov o tejto žehličke a vyzerá naozaj spolahlivo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, Ale, jde o velké testování, je to uvedeno v textu :)

      Vymazat
  3. Tiež som už videla viac článkov o tejto žehličke a vyzerá naozaj spolahlivo :)

    OdpovědětVymazat
  4. Anonymní4/30/2017

    Jani, super, ty to máš zase nejoriginálnější! Skvělé. Zrovna hledám novou žehličku a na tuto už jsem se dívala. V úterý asi zajdu do Alzáka. Hezký víkend! Kačí

    OdpovědětVymazat
  5. Anonymní4/30/2017

    Ahojky, čím to je,k že ženy po třicítce jsou hezčí a hezčí. Moc ti to Jani sluší. Těším se na kafe. Maki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maki teda nevím, já změnu nevidím, ale děkuji za pochvalu. Na kafíčko se také moc těším.

      Vymazat
  6. Anonymní4/30/2017

    Opet bomba clanok!!!!

    OdpovědětVymazat
  7. Anonymní5/03/2017

    You are so lovely!

    OdpovědětVymazat
  8. Já mám od Remingtonu žehličku na vlasy z řady PROLuxe a jsem s ní moc spokojená, taky jsem jí dostala v rámci výzvy na Blogerkách. Tahle žehlička vypadá skvěle, akorát si Remingtom mohl dát záležet na tom displeji, normální displej by by určitě praktičtější než tečky... Jinak vlásky vyžehlí krásně.

    14. 5. 2017 | Den matek

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane