2017/06/14

Mentos Say Hello Giveaway


Hello,

mám pro vás doslova šťavnatou nadílku Mentosek.  Kdo tyhle bonbónky, které jsou ideální do kabelky, miluje, ví, že se občas objevují jejich limitky. A v letním období Mentos přišel s novinkou "Say Hello". Kromě pomerančové a malinové příchutě tě v balení čeká na každém bonbonu obrázek. Prostě hravé a veselé balení, o kterém vám ještě napíšu víc, hlavně, jak jsem si užila ty boží obrázky, ale o tom příště.


Teď tu pro vás mám soutěž o deset balení pro jednoho z Vás.  Jooooo deset ruliček, protože čas fesťáků, výletů, dovolený je tu a seznamování, potkávání přátel, s kterými si užiješ legraci. Zásoba musí být!

Pravidla:

  • Když budeš  pravidelným čtenářem ( viz sloupeček vpravo) , bude to ok
  • Like mé stránky na facebooku  https://www.facebook.com/JanesMoments/
  • Pod soutěžní foto, které mám na facebooku přidej fotku, na které se objímáš, jsi  s  kamarády, zkrátka fotku, která se dá nazvat Say Hello. Pokud na fotce budeš mít v ruce Mentosky, jsi zařazen do soutěže 2x 
  • Svůj příspěvek sdílej ať máš like od hodně lidí  a kamarádů a říkáš Hello dál. I k likeům totiž přihlídnu.
  • Konec souteže je 1.7. o půlnoci! Vítěze oznámím 2.7. na facebooku, když se neozve do 5 dnů, vyhlásím náhradníka. 

Připravte si foťáky, mobily a hurá na "selfíčka" s friends. Potkejte se s kamarády, rodinou a "blejskněte" moment, který bude nezapomenutelný. Say Hello




#piarko

1 komentář:

  1. Jane, jsem u tebe zase, dneska mj. jsem zašla i do soutěže o Mentosky- nu prázdniny se blíží, kdo by jimi pohrdl? Blázen. To také jsem ve svých 66r, absolvovat tuto soutěž, pokud by padla výhra, tak vnoučata o prázdninách by jistě smlsala....seniorka Věra (mail:spalkovi.ch@seznam.cz),FB Marie Gryg.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane