2017/06/29

NEW IN- Cosmetics June 2017


Tropy! Tak by se dalo popsat počasí několika posledních dní. Léto je tady a já pevně doufám, že všechny školáky čekají super prázdniny plné sluníčka a dobrodružství.

Doslova letně jsem se vyzbrojila i tento měsíc v kosmetice.


Must have produktem, kromě antiperspirantu, jsou ubrousky pohlcující mastnotu. Již několik let používám ty od Mary Kay. Věřte mi, v tomto vedru, když běžíte na schůzku, se rozhodně hodí! Nejsou parfemované a hlavně oproti klasickým papírovým kapesníčkům nechají make-up tam kde má být. Zkrátka a jednoduše "vsají" co mají a vy se na setkání dostavíte alespoň, v rámci možností, trošku fresh a upravená. Cena je 220 Kč a v balení najdete 75 ks. Balení je praktické do kabelky a ubrousky se vytahují jednotlivě.



O značce Naturalium jsem již psala. Na léto jsem si koupila jejich tělový melounový sprej. Je super na osvěžení. Není to EDT, ale jen taková lehká tělová "voda". Pokud jedete na dovču a chcete mít i na pláži pocit toho, že jste "navonění" a nechcete plýtvat "parfémem", je tělový sprej jasná volba. Sprej o obsahu 200 ml stojí kolem 160 Kč.


Ovoce a lehkost jsem dopřála i vlasům. Po setkání s Garnier Fructis jsem  sáhla po šamponu  s obsahem avokádového oleje, který je určen na suché a hrubé vlasy.  Díky kombinaci avokáda a olivového oleje s bambuckým máslem spolu s 3-glyceridem jsou vlasy mnohem příjemnější na dotek. Abych docílila lepšího efektu, posiluji "háro" jablečnou maskou, rovněž z řady Fructis
Oba produkty nádherně a ovocně voní. Šampon stojí kolem 67 Kč/250 ml a maska vyjde kolem 119 Kč/300 ml.




Nezapomínám ani na ústní hygienu. Posledních pár měsíců jsem používala ústní vodu s mátou od Alverde, značky, kterou koupíte v DMku a je přírodní!  450 ml stojí kolem 80 Kč, což je paráda!
Chrání zoubky před zubním kazem, pečuje o dásně, posiluje zubní sklovinu a  zanechává dlouhotrvající svěží dech. Za mě je super v tom, že není "agresivní" jako řada silných ústních vod. Sama jsem po chirurgickém zákroku dásní a tak volím vody jemnější. Navíc tato obsahuje heřmánek a měsíček. Máta tu je zastoupena v podobě oleje. Vodu mohou používat i děti od 8let.


Je něco, co jste si vyloženě na léto z kosmetiky pořídili???

8 komentářů:

  1. Anonymní6/29/2017

    Opetsuper, krasne fotky

    OdpovědětVymazat
  2. Anonymní6/30/2017

    Jani, neustale me prekvapujes. Kazdy clanek je proste super. Moc rada se sem vracim a je tu mi hezky, fotky krasne" kacka

    OdpovědětVymazat
  3. Ta nová řada přípravků na vlasy od Garnier vypadá super, chystám si něco pořídit.

    Polovina roku 2017 v kostce

    OdpovědětVymazat
  4. tá ústa voda vyzerá super. nevedela som, že aj Alverde vyrába takéto produkty :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  5. Předem chvalim fotečky. Já mám rada matujici Ubrouseky od Uma cosmetics. A na léto jsem si pořídila matujici fixační sprej, který používám hlavně do prace. A nebo když nechci na pleti žádný makeup, a nemusím se lesknout jako zrcátko.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc díky za doporučení, fixační sprej jsem ještě nezkoušela. S jakým máš nejlepší zkušenost?

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane