2017/07/31

Black Off-Shoulder Dress


Krásné pondělí!

Řeknu vám, vrátit se po dvou týdnech dovolené do práce, je i na mě, jako workoholika, moc. Kdybych zůstala doma, bylo by to možná jiné....jenže já si pěkně odletěla k moři (post bude brzo na blogu), ale nemyslete si,  že jsem ležela na pláži! Dokázala jsem se "smažit" defakto den, jinak jsem chodila na kafíčka a přiznám se, že i na zmrzku. Vypla jsem! A to nejen psychicky, ale vale jsem dala i mobilu a neletěl se mnou ani noťas a to je u mé práce co říct. Nastal režim off. O to víc je pro mě krutější návrat. Pracovní doba denně 9-18hod a nejhorší je to v pátek! Tento týden mě navíc čeká i pražská kancelář a to znamená dvě hodinky cesta tam a dvě zpět....den, kdy nestihnu ani fitko, prostě nic. Do toho druhá práce, blog. Ano, je to náročné a řada lidí si to neuvědomuje, kolik toho člověk občas zvládá. Napsat články, nafotit produkty atd. V poslední době jedu nadoraz.

Pondělí si zlepšuji elegantním outfitem a mou novou kabelkou (pravidelní čtenáři vědí, že kabelky jsou má "úchylka" i když já tomu říkám, že kabelka je můj must have doplněk). Tuto kabelku od Elegy, jsem si chtěla dát za jedno splnění snu....ten sen nevyšel.....respektive já dokázala, že na něco mám, ale druhá strana mi nedala šanci.....to je život! Mohla jsem nadávat, brečet, propadnout smutku, napsat naštvaný článek, ale proč? Vzala jsem si z toho to pozitivní! Zvedla jsem hrdě hlavu a jdu dál, jdu nabitá energií i když pár slz vážně padlo....Po delším rozhodování jsem si tu vysněnou odměnu dala, protože věřte nebo ne, konečně jsem nahlas sama sobě dokázala říct, že jsem mákla a jsem dobrá!!! 

Pokud si i vy myslíte, že  na něco nemáte, zkuste to a pak teprve dělejte závěry. Nebojte se riskovat a i když to náhodou nevyjde, uvědomí si, co jste dokázali, jaký kus cesty jste ušli. Jste skvělí, silní jako lvi! Určitě se odměntě alespoň nějakou maličkostí.

xoxo Jane









Dress: Camaieu// Bag: Elega// Shoes: Humanic//Bracelets: H&M // Watch: Reserved// Earings: Orsay


3 komentáře:

  1. Anonymní7/31/2017

    Jani, já tě znám jako holku, kterou neporazí nic Jsi skvělá, bojovnice, ano a workoholik to jo to potvrzuji a věřím, že se to ještě splní.Kačí

    OdpovědětVymazat
  2. Anonymní7/31/2017

    Dobre napisano. Sexy!

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymní8/01/2017

    Janka, neustale me prekvapujes,vim, ze jedes na maximum a moc ti to sekne! T.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane