2017/07/10

Indulona Olive Testing



Krásné léto.

Věřím, že jste si užili volno a někteří možná pokračují dál a rovnou odjíždí na dovolenou. 
Nezapoměňte používat opalovací krémy i když zrovna neležíte na pláži. A nejen v létě, je vhodné používat "nějaké to mazání" na pokožku. Kůže se mění, vysušuje, stárne a ztrácí elasticitu. Zvolte si produkt, který vám bude vyhovovat.
Pokud znáte a máte rádi tradiční produkty Indulona, vězte, že můžete zkusit i jinou než tu "modrou". 

Na mém facebooku probíhala soutěž o testování produktů z řady "oliva" aneb staň se na chvíli redaktorkou a napiš rezenci. A jak produkty u mých zvolených pomocných redaktorek obstály? Přečtěte si! Já holkám moc děkuji za spolupráci!


Redaktorka Galina testovala tělové mléko a já jen dodám, že Galina pochází z Ruska a s Indulonou neměla zkušenost!

"Plavání – je vždy krásný začátek dne. Moje pleť si to, ale nemyslí: po hodině tréninku v chlorovaném bazénu je velmi vysušená. Tentokrát jsem s sebou vzala lahvičku hydratačního tělového mléka Indulona. Má vhodnou, pro léto jemnou texturu (spíš připomíná šlehačku než krém), rychle se vstřebává do pokožky. Vůně je neutrální a celkem nenápadná, což mi vyhovuje – žádná konkurence pro toaletní vodu. Co se týče hydratace, je skutečně rychlá: za minutu je pleť hebká a elastická. Trochu mě zklamala konstrukce víčka: nezavírá se do konce, proto jsem měla obavy, že cestou vyteče, takže jsem pro jistotu dala lahvičku do igelitového sáčku."



(foto Galina)

Redaktorka Maruška o sobě tvrdí, že je "holka v letech" a chtěla vědět, jak se Indulona za několik let změnila. 

"Testovala jsem tělový olivový krém. Jedná se o hydratační, velmi mastný, lehce parfémovaný krém. Olivový olej obsažený v krému je zdrojem vitaminů A a E, a pomáhá obnově kožních buněk. Neobsahuje parabeny, což je prima.Trochu mi hutná konzistence nevyhovuje, rozetření trvá trochu déle a i po intenzivním rozetření zůstává pokožka mastná. Hodně dlouhou dobu se vstřebává takže se musí "odmastit" nějakým savým papírem. Pro suchou pokožku je ale výborný. Mám velmi suchou pokožku, hydrataci a promaštění je pro ni dobré, ale v mém denním aktivním životě bych ji nepoužívala. Ale vyřešila jsem to a jsem nadmíru spokojená. Na noc jsem si namazala celé nohy a obalila je celofánem. Trochu jsem při obracení v posteli "šustila", ale výsledek po několika nocích byl úžasný. Možná, že tento "fígl" není pro všechny, je potřeba zvážit zdravotní stav. 
Celkově jsem spokojená a krém cestoval se mnou i na chatu. Děkuji za umožnění vyzkoušet krém."



(foto Maruška)

No a já jsem si testla krém na ruce.
"Byla jsem docela překvapená, že vůně oliv je opravdu nenápadná a díky za to, protože kdyby aroma připomínalo "olivy v nálevu", asi bych krém nepoužívala. Vyhovuje mi i balení v tubě, která není úplně objemná (75ml) a tak dobře zapadne do mojí pracovní kabelky.
Konzistence krému je hutnější, ale velmi dobře se roztírá a navíc když odšroubujete víčko, nestane se, že by krém vytekl. Přežívá i tato vedra! 
Zabraňuje vysušování a ruce jsou po "promazání" doslova hebké a přesto nejsou mastné. Krém poskytuje všestrannou péči a je za super cenu kolem 40 Kč. Zkuste jej, nebude zklamáni."



(foto Jane)

7 komentářů:

  1. Anonymní7/10/2017

    Několik let patřím mezi klasiky, ale na olivovou řadu už jsem se dívala, tak teda asi zkusím to tělové pléko. Na dovolenou se bude hodit. Kačí

    OdpovědětVymazat
  2. Indulona je stara klasika, ale táto olivova je podla mna najlepšia.
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně? Já ještě nezkoušela všechny.

      Vymazat
  3. I když tuhle značku používala i moje babička, tak stále je dobrá :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ;)Také si pamatuji, že ji měla moje babička

      Vymazat
  4. Jak říkás modra je dobra. Já ji mám rada a používá na vše. Ale určité bych chtěla zkusit i jejich novinky. ☺

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě osobně láká ještě meruňka, krásně voní.

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane