2017/09/22

Manufaktura Honey Time


Moje nejmilejší roční období ohlásilo příchod o něco dříve než jsem čekala. Podzim! Chladná rána a občasné sychravé večery. Barevné padající listí, šustění a chůze v něm. U mě rozhodně nečekejte podzimní depky. Při mém pracovním tempu na to není čas a hlavně ani důvod. Podzim je plný barev a má své kouzlo jako každý měsíc v roce. Užijte si ho.

Jako tradičně se i s tímto obdobím ohlásila limitka od Manufaktury. U každé kolekce obdivuji originalitu a vždy je tu vyzdvihnuta hlavní šložka celé řady. Minulý rok to bylo jablíčko a letos med a rakytník.


Med ve mě vzbuzuje nejen sladké pokušení, ale i teplo domova. No a rakytník pro mě představuje zástupce za tu "zdravější" část. Věděli jste, že se mu přezdívá oranžové zlato a že kromě vitámínů C, E, má i regenerační a zklidňující účinky?

Tato "podzimní" sada obsahuje pět produktů a samozřejmě si je můžete pořídit zvlášť nebo všechny.  Manufaktura je česká značka jež  mě ještě nikdy nezklamala!

Pojďme si představit ljednotlivé produkty z edice Med & Rakytník.

Začnu sprchovým gelem, což je produkt, který se hodí pro každého. Nasládlá vůně neurazí ani vašeho partnera. Je zjemňující, hřejivá a zárověň svěží. Zpříjemní vám umývací rituál. Obsah 115 ml stojí 145 Kč a to za limitku, která obsahuje složku českého medu od včelaře pana Hloška z čisté přírody jesenických hor, rozhodně stojí!


Balzám na rty sice především používají ženy, ale i mezi svými kamarády jsem si všimla, že hlavně v zimním období i pánové řeší popraskané rty. Není se za co stydět. S touto "tyčinkou" v zajímavém designu zlatavé etikety s obrázkem medového plástu a rakytníku nebude mít problém ani mužská populace. Obsah bambuckého másla a arganového oleje podpoří péči o rty a už od podzimu se stane nepostradatelným pomocníkem, kterého budete mít v kabelce nebo v kapse bundy. Cena je 115 Kč.


V kolekci se tradičně objevil i krém na ruce. Můj celodenní parťák! Krémy mám doslova všude. Doma na pracovním stole, ale i v kanceláři i v kabelce. "Medové pohlazení" si dopřávám moc ráda. Kromě zmíněného medu a rakytníku obsahuje ovesný beta-glukan, bambucké máslo, makadamiový olej i panthenol. Jeho konzistence je lehká a jak už jsem u Manufaktury za ta léta zvyklá, ani tento krém nezanechává pocit mastnoty.


Medový krém na obličej byl delší dobu můj "sen". Kromě spojení účinných ingrediencí je určen na suchou pleť, což rozhodně v tomto období mám a zároveň slouží jako ochrana pro všechny typy pleti před nepříznivým počasím. Pohodový krém, u kterého oceňuji pumpičkové dávkování! 50 ml stojí 239 Kč.



Limitovanou edici uzavírá medicinální sirup, který jsem se díky Manufaktuře naučila používat nejen do čaje, ale i na své zdravé koláčky nebo jen jako dochucení snídaně v podobě ovesné kaše či jogurtu. Už jste nějaký vyzkoušeli? Sirupy se dají použít i do domácích limonád nebo na lívance.




Limitka Med & Rakytník se povedla a dovoluji si říct, že se u někoho objeví i pod vánočním stromečkem. Tímto dávám tip na dárek!


1 komentář:

Děkuji za tvůj komentář. Jane