2017/11/11

COOP Supporting Purchases


Je sice chladnější ráno, ale vykouklo sluníčko a je víkend! Zasloužený odpočinek a čas, kdy otevírám knížku a plánuji články na blog. Tedy pěkně po ranním tréninku ve fitku a velkém hrníčku kávy.

Pravidelně vás informuji o zajímavých projektech a tento rok jich opravdu nebylo málo! Sazení stromů, ale i několik iniciativ společnosti Procter&Gamble. Tu znáte především díky vašim nákupům, protože tato firma zastřešuje značky jako je Jar, Lenor, Ariel...a další.


Tentokráte je tu krásný projekt, který podporuje lidi přímo v ČR! Český červený kříž, P&G a COOP, pomůžou azylovým domům pro matky s dětmi provozovaných Českým červeným křížem a Dětské odborné léčebně Ch.G.Masarykové v Bukovanech. Díky částce, která se vybere, dojde k zútulnění zařízení a díky nám všem se vybuduje dětský pokojíček a zvelebí se přechodné bydlené. Dokážete si pak představit ten úsměv na dětské tváři?

Co proto tedy já i vy můžete udělat? Je to naprosto jednoduché a nezabere vám to čas. Nebudete posílát složenku nebo dávat peníze do kasičky. Půjdete na nákup do COOPu. Je pravda, že si říkáte, že těch prodejen moc není, ale zkuste zapátrat v paměti, jsou to menší obchůdky, v minulosti s názvem Jednota. Jsou! Dokonce u nás na vesnici, kde jsem před šesti lety žila, byl COOP jedinou prodejnou, která tam byla a je tam i dodnes. U mé mamky ve městě jsou dokonce tři prodejny a v mém okolí už jsme je také objevila. Seznam naleznete na webu.

Pokud tedy máte COOP blízko, stačí vložit do nákupního vozíku produkt od značky Ariel, Lenor, Always, Gilette, Pantene, Head and Shoulders, Old Spice či Oral-B....Věřím, že něco vyberete a společně projekt podpoříme. Půjdete do toho se mnou?

1% z ceny produktu P&G zakoupeného ve vybraných obchodech COOP bude věnováno na zmíněný projekt.

I když jdete na malý nákup jenom s "plátěnkou", určitě se nějaký ten výrobek od P&G ve vaší tašce objeví. Já tentokráte potřebovala něco na nádobí, tak proč tedy nekoupit JAR a na praní Ariel? Ze svého nákupního seznamu jsem zapomněla koupit šampón a tak si v týdnu udělám procházku a zase nějakou tou kačkou tento projekt podpořím.

Krásný víkend a nezapomeňte,  že každá pomoc se počítá a tato iniciativa trvá až do konce roku.





6 komentářů:

  1. Anonymní11/11/2017

    Jani je super, že píšeš i o těchto věcech! Ostatní jedou jen kosmetiku a nákupy a vytahování se co jim kdo poslal za balíky a mě to nebaví. Ráda si počtu něco jiného. Coop mám ve vedlejší vesnici a občas tam jezdím, budu na tento projekt myslet.Kačí.

    OdpovědětVymazat
  2. Anonymní11/11/2017

    To je ta taška MIA pes?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, je to taška Mia, kterou navrhla Diana Kobzanová.

      Vymazat
  3. Anonymní11/13/2017

    Helena hlásí, že dala na radu a nakoupila!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane