2017/11/17

Hey Baby, Stop! And Enjoy Chocolate...



Uffff a to doslova! Pracovní týden měl sice jen čtyři dny, ale když máte  psychicky náročnou práci a další věci kolem, jako blog, jedete zkrátka nonstop. Blogování mě nesmírně baví. Je to pro mě prostor, kde relaxuji a zároveň vlastně i pracuji a tvořím.

Teď se mi však toho nakupilo hodně. Onemocněla mi kamarádka, která mě fotí v outfitech a tím u mě nastal první problém.... a to s posunutím článků. Ve svém full time jobu toho mám až nad hlavu a den by klidně mohl mít nekonečně mnoho hodin a stejně mám pocit, že by to nepomohlo.
Do toho se koná "Blogerka roku", v které jsem byla nominována, ale neřešila jsem to i když si té nominace nesmírně cením. Měla jsem jiné priority než žádat o hlasy. A víte, že i když už je všude vánoční výzdoba, mě zatím nepostihl vánoční shon? Nebo to nemám čas vnímat. I když jsem zaregistrovala Santu na Coca-Cole, úžasný song od Ewy Farne a spoustu sobů  a s křítků v obchodech.

Čekal mě i nepříjemný zákrok u zubaře. Je to docela finanční pálka a proto jsem to musela odsunout, neboť nejsem ta blogerka, která spolupracuje s nějakou klinikou a za zákroky, i když jsou zdravotně nezbytně nutné, platím a nevydělávám závratnou sumu. Do toho všeho mi umřelo auto a těch negativních věcí bylo najednou až moc!

Pustila jsem si oblíbený film, "Ďábel nosí Pradu", ale nemohl. A brečet nebudu! Potřebuji se zastavit, říct STOP! Zkusila jsem tedy vypnout jinak.....aneb oddala jsem se čokoládě.


Můj trenér se nemusí bát, nemlsala jsem! I když to byla doslova čokoládová párty! Užila jsem si totiž dvě příjemné hodinky v čokoládovém opojení. A věřte mi, ne nadarmo se říká, že čokoláda zlepšuje náladu a svět je zase růžovej.

120 minut v kosmetickém salonu Aeditus na čokoládové masáži s peelingem a zábalem. Výlet za relaxem, který stál za to!

Procedura začala peelingem z kakaové pasty obsahující rozdrcené slupky kakaových bobů. To vše napomáhá k látkové výměně a účinné látky tak mohou snadno prostupovat do těla. A poté to začíná! Čokoládová pohádka! Horká, tekutá čokoláda na těle a profesionální masérská péče. Navíc v místnosti secesního domu, kde hraje příjemná hudba a i nábytek dobře zapadá do celé kultury tohoto místa. Možná si říkáte, že je jedno, kde je masérské lehátko umístěno, ale věřte, že když si chcete opravdu odpočinout  a vychutnat si induviduální péči, je to o profesionalitě ve všech směrech!

.....zavírám oči a užívám si pocitu uvolněnosti...a možná i na chvilinku usínám. Čokoláda mi nádherně prohřívá celé tělo a jak jsem se dozvěděla, zpomaluje proces předčasného stárnutí, vyživuje, omlazuje, regeneruje a tonizuje pokožku. Po více než hodince masáže jdu  do sprchy....čokoláda nejde moc dobře dolů a neustále nádherně voní. ...následující minuty mě čeká aplikace tělového mléka a závěrečný  relax.....

Protáhnout  se, opatrně se posadit a obléknout se. Uteklo to a bylo to nádherné! Všechna ta negativa a toxické látky se z těla odplavily. Nastal pocit štěstí! Mezitím co jsem se oblékala, paní majitelka, Dana, mě překvapila šálkem horké čokolády. Posadila jsem se tedy ještě do křesílka a vychutnala si lahodný nápoj. Milé překvapení pro chuťové buňky i mě. Moc děkuji celému týmu za úžasnou péči!

....sedím v autobuse, nabitá energií a zase elánu. Sama sobě slibuji, že takovou rozmazlovací péči si musím dopřávat častěji a doporučuji to i vám! Ať už je to masáž nebo hodinka na manikůře či kosmetice. Stojí to za to! A mimochodem, v Aeditusu se mi moc líbilo. Mají tu širokou nabídku služeb a sídlí kousek od nám. J. z Poděbrad v Praze. Mě to lokací vcelku vyhovovalo, protože jsem vypla i na cestě domů a před masáží si prošla centrum.

A na závěr jedno přísloví: "Den bez čokolády je jako den bez slunce."










5 komentářů:

  1. Anonymní11/19/2017

    naozaj top

    OdpovědětVymazat
  2. Anonymní11/19/2017

    Hustyyyyy. MOc rada bych zkusila take takovou masaz nebo jsem slysela o medove. Musi to byt prijemny relax.

    OdpovědětVymazat
  3. Odpovědi
    1. Pavli, doporučuji! Čokoláda je lék na všechno.

      Vymazat
  4. Anonymní11/21/2017

    vimax vimax vimax vimax vimax vimax vimax

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane