2018/04/30

Kosmetické úlovky- duben 2018



Poslední den dubna a někteří, tedy některé z vás, dnes odlétají. Čarodejnický rej je tu. Já, ale doufám, že se mi vrátíte! Vyzkoušela jsem totiž několik produktů, bez kterých už já, ani vy, nebudete chtít být!


Začneme?
Rovnou vám ukážu tu pecku, kterou prostě musíte mít, když bojujete s odrosty nebo šedinami. Jmenuje se Colorwin! Je to v podstatě sprej, který velmi rychle a snadno překryje  šediny i odrosty ( na ty jsem jej použila já). Výhody? Snadná a rychlá aplikace! Výběr ze třech odstínů- světle hnědý, tmavě hnědý/černý a blond. Je s přírodními pigmenty, příjemně voní a neslepuje! Bez silikonu! Vydrží až na 50 aplikací a stojí 199 Kč! Must have pro období, když nestíháte kadeřnici!  Bad hair vás s tímto produktem nečeká!



Bez čeho to v tomto období stopro nejde? Bez antiperspirantu. Potíme se všichni a ne, že ne! A věřte, že při teplotách, které se blížím tropům, je "osvěžení" a ochrana proti pocení opravdu potřeba. Nepotrpím si spreje s výraznou vůní. Mám ráda ty "čisté". To splňuje i tento od Garnieru. Je bez parabenů i alkoholu. Ovšem teda 48 hodin nevím zda vydrží, protože ve vedru jej používám častěji a hlavně se také sprchuji. Dělá mi však i pomocníka ve fitku a  to "pocení" třeba na spinningu mi trošku zpříjemňuje. Nezanechává bílé fleky na černém triku. Má zamykací pojistku, což ocení maminky s dětmi, aby jejich dítko náhodou nesáhlo na sprej a nedošlo tak k nehodě.
Seženete jej kolem 60 Kč. Bývá často v akci. Není to za mě top produkt, ale je poslouží!



K jaru a doslova kvetoucímu období patří i rtěnky. Miluji střídání barev na rtech. Rossmann mi poslal dlouhotrvající barvu na rty od Dermacolu. Už dříve jsem zkoušela jiný odstín. Nyní mám odstín 13, který je takový zvláštní, korálový. Bohužel nevím čím to je, ale mě vydržel na rtech tak hodinu! A to ne jednou. Za mě propadák! Není totiž příjemné když někam jdete a kamarádka vás upozorní, že máte úplně zničenou rtěnku a na rtech jsou vidět jen náznaky, že tam něco bylo. S předešlým odstínem, který jsem měla, se mi to nestalo, ale ani ten nevydržel 16 hodin. Bohužel už druhé zklamání s Dermacolem.



Nezklamala mě však značka Placentor, kterou jsem potkala poprvé. Vyzkoušela jsem čistící masku se zeleným jílem a minerální solí. Pleť byla úžasně čistá a příjemná. Tento produkt dokonce byl volbou spotřebitelů v roce 2017 a já se s ním seznámila až nyní.  Je bez parabenů a přírodní. Baví mě! Tuto kosmetiku seženete v lékarnách. A já už mám zálusk na jejich polstářky proti váčkům pod očima! Jinak tuto značku doporučí i dermatologové! Znáte ji?


Když jarní kytky, tak fialky! Manufaktura představila fialkovou řadu, o které jsem vám psala v samostatném článku. Retro, nostalgie, zkrátka vůně fialek. Krém mám v kabelce vždy, někdy vylovím dokonce i dva! Teď se mnou cestuje fialkový. Ta tuba je povedená!


SOS pomocníkem při líčení se mi stal sprej na make-up. Chápete, že já ho mám úplně poprvé? Vždy jsem používala pudr a občas nadávala, že zaschne a ještě víc zvýrazní vrásky. Holky z MK, to snad vytušily a poslaly mi fixační sprej. Nebudu lhát, já se zamilovala! Není cítit (rozuměj parfemaci) a to, že ho máte na tváři, ani nevíte. Nestahuje! Přilne a zafixuje make-up i třeba CC krém a vy se prostě "neroztečete". Testovala jsem ho v těchto vedrech! Je bezbarvý a na všechny typy pleti. Takže holky, povinná výbava! Nedám ho!




Užijte si perfect day a neuleťte mi!


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. Jane