2018/04/28

Můj soukromý buzynes


Můj soukromý buzynes je název knihy. Není to tedy článek o nějakém mém podnikání. Jde o vyprávění Jana Krause, známého herce a moderátora.


Nečekejte však příběh o jeho životě jako takovém, ale spíše se těšte na zajímavé etapy jeho života z velmi zajímavého prostředí, v kterém se pohyboval. Škola, klášter, burzy,  ateliér a mnoho dalších, pro někoho, možná nudných míst.

Knížka je pohodová, dá se zaklapnout po každé kapitole a otevřít kdy a vlastně i kde chcete. Humor Jana Krause vás dostává na každé stránce a objevíte i to, co jste možná netušili. Věděli jste, že byl docela od dětství dobrým obchodníkem a nebo že "žebral"? Některé vtipné situace jsou až k neuvěření, ale patří k době, která byla jiná než ta  dnešní. Váha slova tu platila a lidem se dalo více "věřit". 

Pojďte si přečíst vlastně docela obyčejnej příběh kluka, muže, který dokáže humorně vyprávět třeba o tom, jak ušetřit poplatky za plyn. A to je zrovna kapitola, že si říkáte, co Čech vše nevymyslí.

Baví!



2 komentáře:

  1. Táta má Jana Krause rád a přemýšlím, že bych mu knihu koupila. Díky za recenzi! :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šárinko, skvělý tip na dárek. Nechtěla jsem tu prozradit vše :) Tvůj taťka se rozhodně zasměje a možná i část té doby sám zažil. Dárek, kterým potěšíš, zvlášt, když Krause má rád. PS: s tímto odkazem máš sleivčku https://bit.ly/2c7to3D na nákup knih a nejen jich

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane