2018/06/29

Kosmetické úlovky- červen 2018


Co vám budu povídat, léto přichází a to se projevilo i v mých kosmetických úlovcích. Žádné extra líčení, protože léto je pro mě ve znamení no make-up.


I když mě dovolená u moře letos nečeká, mám vůni, která ve mě symbolizuje tajemno, pláže a dálky, které snad jednou objevím. Je to klasika, ke které se ráda vracím. Davidoff Cool Water. V srdci vůně je můj oblíbený jasmín a základem je santalové dřevo, které miluji. 100 ml vůně vyjde např. na Elninu na  529 Kč. EDT, která je hodně oblíbená mezi ženami, které rády sportují. Nejdříve vám přijde těžší, ale postupným uvolňováním zjistíte, že se dokážete ocitnout v nějaké destinaci u moře.


K létu patří ovoce, freshe a citrusové plody. Proto jsem zkusila tělový krém, značky Elizabeth Arden, s mandarinkou. Je doplněn zeleným čajem a medovým "nádechem". Na první pohled se může zdát,  že jde o peeling, jelikož  jsou v krému vidět zrníčka. Přesto se hezky roztírá i když i konzistencí spíše odpovídá tělovému máslu. Mandarinková vůně je fantastická a i když jsem doma  koupelně, díky tomu se ocitám každý večer "na dovolené". Z Elnina jsem si rovnou vybrala to nejvetší balení, 500 ml, je totiž teď v akci za 296 Kč.



"Marviska", zubní pasta, kterou díky nápaditým obalům zaregistroval snad každý. Vzhledem k tomu, čím jsem si se zuby prošla, nebudu říkat, že je super a nejlepší. Ono je jedno jakou pastu používáte, jde  totiž o to, jak si zuby čistíte. Ovšem někomu vyhovují pasty fluoridové, někdo rád bylinkové, jiný pasty s populárním uhlím. Já pasty střídám a to neustále! Někdy mám období, kdy mi nějaká látka vadí a tak volím pasty jemnější. Marviska s kombinací lékořice a máty mě lákala už delší dobu a jelikož jsem nyní měla kontrolu u zubaře a termín na dentální hygienu, zvolila jsem ji i z důvodu velikosti, která se vejde do kabelky a nepřekáží. V klidu jsem si pak u zubaře ještě zuby přečistila, aby byly "svěží". Tahle pasta je designovka, neurazí, vypadá hezky v koupelně, ale úplně mega wow u ní nečekejte, když máte špatnou techniku čištění zubů. Mě vyhovuje díky "příchuti",  tužší konzistenci, nedráždí, hezky osvěží dech a odstraňuje i povrchová zabarvení na zubech. Cena je 69 Kč



Hydratační tonikum. Víte, že jsem na jaře zkoušela "zelenou řadu". Rozhodla jsem se, že u značky Yves Rocher, co se pleti týká, nějakou tu dobu zůstanu. Odličovák mi došel a tak jsem z nové, pro mě doslova vhodné, hydratační řady na léto, sáhla nejdříve po hydratačním toniku Hydra Végétal. Je vhodné pro normální až smíšenou pleť. Je samozřejmě vhodné, když máte na pleť produkty stejné řady, pak je účinek dokonalý.  Pro YR je typická jemnost a ta nechybí ani v nádechu tohoto tonika, které odstraňuje stopy líčení a poslední nečistoty. Obličej hezky svěží.  Aplikuji 2x denně, tj. ráno a večer.


Nepodceňuji ani vlasy. Sluníčko a teplé počasí je hodně vysušuje. Navíc hodně sportuji a myji je skoro denně. Zkusila jsem tedy novinku od Klorane, mangový olej. Neoplachuje se, takže jej nastříkáte do suchých nebo vlhkých vlasů a lehce promasírujete. Odměnou vám lesklé vlasy, chráněné před UV zářením a hezky provoněné. Olej regeneruje i vyživuje. Dá se používat denně. Must have záchrana, když se budete denně slunit! Když už používáte opalovák, zkuste "na pláži" chránit i své vlasy. Cena za 125 ml je přes 300 Kč. Musíte vyzkoušet!



Jaký produkt ve vás vyvolává léto a nesmí vám chybět?


3 komentáře:

  1. Skvělé úlovky! Já používám od YR z této řady krém, čistící gel a micelárku a jsem moc spokojená :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Petro, díky. Těším se až také otevřu další produkty YR, ale ještě dodělávám zelenou řadu a hned pak jdu do modrého krémíku :)

      Vymazat
  2. Anonymní7/03/2018

    Jani Davidoff je moje nej vune.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane