2018/09/25

Tiskovka Mary Kay, Jane má v ruce mikrofon a konečně to může prásknout!


V pátek byl jeden z mých nejhektičtějších dnů poslední doby. Stál však za to! Brala jsem si půlden dovolené, abych mohla dorazit na růžovou tiskovou konferenci a pak na další akci, o které vám také brzo napíšu. No jasně, růžová patří Mary Kay. Mému love brandu!
Nepopsatelná pozitivní atmosféra tiskovky a ze mě v ten den spadlo "informační embargo", které jsem měla zhruba měsíc. MK mě totiž oslovila,  zda bych se nepustila do speciálního testování. A víte co, já jsem do toho šla! Věděla jsem, že MK má super výrobky a že by na trh nepřišli s něčím, co nefunguje. Samozřejmě jsem byla i šíleně zvědavá, jak se používání projeví právě na mě. Čekala  jsem na instrukce a tu "věc", o které jsem věděla jen to,  že to je novinka v péči o pleť. Přišel mi balíček a info- testuj, zapisuj si dojmy, postřehy a nic nesděluj...Výsledky řekneš právě na konferenci a pěkně do mikrofonu.


Výroční konference MK aneb 55 let od založení této společnosti.


Mezi příjemné novinky se bezpochyby zařadil osvěžující sprej na obličej. Jde o limitku, tudíž pokud jej chcete, pospěšte si. Voní kokosově!


Kdo poznal výrobky MK, nikdy nemohl minout jejich bestseller, tj. sadu Saténové ruce. Granátové jablko vám zpříjemní den a vaše ruce budou heboučké. Opět jde o limitku!


Obočí, oči, oční linky...,to je dominta v líčení na podzim. Gelové oční linky, konturovací tužka na obočí, gel na obočí a šteteček na linky a oční stíny ChromaFusion. Must have kousky!


Moje oblíbená vůně a láska na první "čuch"! Zamilovala jsem se již do její předchozí varianty. Pamatujete? Když jsem viděla tento flakónek, věděla jsem, že ani teď mě nezklame. Ideální na nastávající chladné období. Parfémovaná voda, Love fearlessly s vrchními tóny růžového pepře, kardamonu a mandarinky. Střed tvoří jasmín, pivoňky, květ švestky a úplně vespod najdeme indonéskou pačuli, australské santalové dřevo a pižmo.  Tuhle vůni doporučuji!


Rtěňky jsou krásné a tyto speciální bonus. Pomáhají! Novinkou je světle růžová gelová pololesklá Love me Pink. Stojí 410 Kč a pokud si ji koupíte, 20 Kč poputuje na Fond ohrožených dětí. To přece stojí za úsměv!


Věděli jste,  že oblíbená houbička dokonce získala cenu v Cosmo Beauty Awards. Gratuluji!


A nyní prosím potlesk! Představuje se TIMEWISE 3D. A to je ta novinka, kterou jsem exkluzivně mohla testovat a nemohla o ní ani ceknout. Tajemství dokážu udržet, ale věřte mi , že to bylo hodně težké.  Tak moc jsem se s vámi chtěla podělit o to, že je to prostě boží a moje pleť se cítí skvěle!


Řadu TimeWise sice MK už ve svém portfoliu , ale tato je vylepšená, účinnější a mnohem rychlejší nejen v nanášení, ale i  ve viditelnosti výsledného efektu. Sada neobsahuje séra, takže ušetříte minutku času, že na obličej nenanášíte další vrstvu. Ovšem to co bylo obsaženo v séru, je nyní zakomponováno v krémech. 


Denní, noční, oční a čistící krém/gel, to je nová řada TimeWise 3D- ochraňující, oddalující předčasné stárnutí a poskytující viditelné výsledky po 4 týdnech. Já je teda viděla dřív a proto jsem se nemohla dočkat, až to konečně budu moci prásknout a sdělit to na tiskovce do mikrofonu, ať to je pěkně slyšet!


"...TimeWise 3D jsem testovala v náročním období, kdy jsem spala tři až čtyři hodiny denně. Normálně bych ráno použila všechno možné na zamaskování kruhů pod očima, ale s touto novinkou to nebylo potřeba. TimeWise 3D je pecka, pleť se zlepšila mnohem dříve než po 4 týdnech......
Rozdíl uvidíte i pocítíte a nejsem jediná, kdo to říká. Zeptejte se Báry, GM MK, ta už totiž také Time Wise 3D používá."


"Pleť je  příjemnější na dotek a tak nějak září.." 


Vybrat si můžete z řady pro normální/suchou či smíšenou/mastnou pleť. Já zvolila druhou variantu, ale nyní budu přecházet na "normální". Je totiž jasné, že naše pleť se mění a to  nejen vlivem  prostředí, ale i během ročního období.

Jak sadu TimeWise 3D používat?
Žádná práce navíc. Používá se běžně jako ostatní krémy. Ráno pleť vyčístíte, ideálně čistícím krémem či gelem. Zvykněte si na to, že opláchnout jen vodou nestačí a pleť vám to opečovávání vrátí. Poté jednoduše nanesete oční a denní krém. No a večer, po čištění, ten večerní. 


TimeWise 3D je v tubách.  Stačí otevřít a nanést množství, které je třeba. Žádné sahání do kelímků. Tyhle tubičky jsou i skvělé na cestování.


TimeWise 3D vyhlazuje vrásky. Používejte poctivě a uvidíte rozdíl!


Denní krém má růžové balení a noční je šedý! Ráno tedy nemžouráte na nápis, kde je den a kde noc, ale sáhnete na tubu podle barvičky.



Čistící gel je dokonalost sama. Obsahuje mikroperličky a když jej použijete s čistícím kartáčkem, bude váš obličej blahem bez sebe.


Na závěr bych chtěla poděkovat Mary Kay, za to, že je a že mi svěřila tento tajný úkol a že má úžasné produkty, které fungují a za to, že tahle firma dokáže měnit životy žen a posouvá nás díky svým aktivitám dál a dál.

PS: Řadu TimeWise 3D u mě budete moci vyhrát v adventní soutěži.



6 komentářů:

  1. nová TimeWise sada je úžasná! :) podľa mňa veľký prelom v Mary Kay kozmetike :) gratulujem aj k osloveniu na účasť na konferencii :)
    MakeupbyVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verunko moc děkuji. TW 3D je přelomová pecka!

      Vymazat
  2. Anonymní9/26/2018

    Máš moc krásné šatičky.

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymní10/03/2018

    Jako Jani, více konferencí ,jsi božská! Majda

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane