2018/10/21

(Ne)obyčejná neděle doma


Pro někoho obyčejná neděle,  pro mě neděle zázračná a první po půl roce, kdy mi nezvonil budík v pět nebo dokonce ve tři ráno. Chápete, konečně jsem se v noci nebudila, že bych mohla zaspat a nedívala se na mobil, kolik, že mám ještě hodin (ne)spánku.


Od jara jezdím s Bíbou na výstavy a volný víkend jsem neměla mnoho měsíců. Když nejsem s ním, jsem na brigádě. Jedu nonstop...a nyní volno! Volnej den, žádná povinnost! Chvíle, které si nesmírně vážím!
Je fakt,  že jsem nikdy nebyla velký spáč. Ale ten, pocit, kdy nemusíte vstávat je skvělej...a když vstanu kolem osmé, užiju si pohodové dopoledne s hafanem a takovou troškou "nicnedělání" u kávy.


Zachumlám se na gauči a vychutnám si šálek svého oblíbeného Nespressa. Moje kávové chvilky doplňuje "něco dobrého". Tentokráte jsem se doslova "zakousla" do BeBeček a pojala to jako snídani. Vlastně se mi nechtělo nic připravovat, chtěla jsem si "zalenošit" a co je jednoduššího než vyndat z obalu sušenku, která je vyvinutá na snídaní. Navíc Bebe je teď nově NaMěkko a to jsem musela zkusit!



Vůně "Indonesie" a měkkounká sušenka jež obsahuje 5 druhů celozrnných cereálií. Je bez barviv a konzervantů. Obsahuje vlákninu a navíc je obohacena hořčíkem, železem a vitamíny B6 a B9. A co vám budu povídat, varianta borůvka je božská!
Ochutnal i Bibi a málem jsem o sušenku přišla a to ještě "nečuchnul" k variantě jahoda, tu jsem si ukořistila pro sebe! 


Pardon, klasické BeBe Dobré ráno, měla jsem tě vždy na cesty, ale nyní u mě vede "měkká" varianta. Je více cool, šťavňatější, prostě víc mě baví! V kombinaci s ovocem či jogurtem je také dokonalá!


Energie mi vydržela celé dopoledne a tak jsem se pustila do plánování pracovních věcí. Mimochodem stále miluji zapisování do klasických papírových diářů. Appky u mě nevedou.


...a otevřela jsem i knížku! Pustila jsem se do Kaktusu od S.Haywood. Kaktus je román se svéráznou hrdinkou, která nehodlá plýtvat časem na nelogické vztahy plné citových zmatků. Bydlí sama v londýnském bytě a její zálibou je pěstování kaktusů. Okolí se zdá nepřístupná. .....a já se ponořuji do děje, který je více než zajímavý a těším se na celý příběh.

       



Čas tulení a hraní s Bíbou.  I tuhle pozornost potřebuje! Běhání venku miluje, ale i chování se a hlazení je pro něj relax a odměna a ví, že ho mám ráda.



Takové je moje (ne)obyčejné ráno doma a těším se na další i když nevím kdy bude. Jdu si ještě pustit nějaký film a dát si další espresso. Dneska no stress a  čeká mě jen procházka venku.

Jaká jsou vaše víkendová rána? Dokážete si je užít?  A mimochodem už zkusili BeBe NaMěkko? 

Krásný den!

Produkty na fotkách: BeBe,  soda (kupuji na Alkohol.cz), káva Nespresso, hrnek Ikea, tác Pepco, diář mám z Albi, brýle GrandOptical, kniha Kaktus, náramek Nejen Srdcem, vřes jsem kupovala v Lidlu


1 komentář:

  1. Anonymní10/21/2018

    Jani, Bébé jsem ještě neměla, ale strašně moc se mi líbí tvůj hafan.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane