2018/11/10

Pohoda u knížky a síla žvyku


Krásný den, moji milí.

Po  delší době jsem zase otevřela knížku, tedy rovnou dvě!


Přišla mi nová "Panda v nesnázích" od Markéty Lukáškové, která mě nadchla již svou prvotinou Losos v kaluži. Tušila jsem, že toto čtení bude skvělé. Opět je tu příběh dvou žen. Terezy, zvané Pandy a Marie, která to v životě měla hodně složité. Dvě ženy, dva příběhy, dvě jiné doby...a jedno odpoledne, za které tuto přes tři sta stránkovou knížku přečtete. Děj plyne a vy ani nevnímáte, že už jste dávno dopili hrníček kafe a padlo i pár žvýkaček. Heslem Mentosek je totiž síla žvyku! Nevím jak vy, ale já pokud žvýkám ovocné žvejky, pořád chci mít tu fresh chuť, takže do sebe láduji jednu za druhou.



Jak to dopadlo s Pandou? Nebudu vám to prozrazovat, to zjistěte sami. A rovnou doporučím i jako vánoční dárek pro kamarádku nebo mamku! Koupíte zde.

Knížkou, kterou by každý z nás měl rozhodně mít v knihovničce je nějaká ta "bible" o chování ve společnosti.


Pokud zrovna nechcete pořizovat tlustou bichli, doporučuji novinku "První dojem" od  Jana Čenského a Lenky Bernardes. Proč tuto knihu doma mít? Nikdy totiž nedostanete druhou šanci udělat první dojem. Chystáte se na večeři do nóbl restaurace nebo jdete na firemní akci a nevíte komu máte podat či nepodat ruku jako první? Stačí otevřít knihu a tam to je. Každý si to občas potřebuje zopáknout, není se za co stydět. Faux pas by bylo se nepřipravit! Myslete na to.

Kniha poradí i s módou a řečí těla! Koupíte zde.






A i když při čtení doma žvýkám, moc dobře vím, že ve společnosti je to nevhodné.


Slyšeli jste už o Mentos síle žvyku? Mentosky nejsou jen bonbony, ale i žvýkačky. Přináší dlouhotrvající osvěžení, jsou bez cukru a obsahují výtažek ze zeleného čaje. Kromě klasické fresh mint  chuti tu najdete citrón (můj favorit), jahodu i růžovou bubble fresh. Jaká se stane tou vaší nej?


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. Jane