2018/11/03

Pončo a podzim s čivavou


Miluju listopad!
Víte proč? Mám ráda jeho nepřevídatelnost i barevnost. Jednou svítí slunce, podruhé prší a je pod mrakem a nebo fouká vítr. Možná je to i tím, že nemám ráda stereotyp  a pestrost mě zkrátka moc baví!


Minulý týden to vypadalo, že vytáhnu zimní kožich a očekávala jsem sněhovou vánici. O pár dní později zase vyšlo slunce a já vytáhla pončo, které jsem letos opomíjela.  Poprvé jsem si vzala brýle, které jsou jen doplňkem a stály pár kaček. No a botky s ouškama už mám od loňského roku.

Mimochodem , listopad miluju i proto,  že mám narozky a počasí mě vždy prostě překvapí. Vždy mi něco nadělí. Když jsem se před xx lety narodila, byly závěje sněhu a letos? Letos si chodím po ulici s odhalenými kotníky a dokonce ani Bíba ještě neoblékl svetřík. Prohání se po parku a je nadšený ze šustícího listí a užívá si to stejně jako já. Maličkost, která nám vykouzlí úsměv na tváři. Tyhle procházky jsou prima a vůbec nemusím jít do kavárny, protože ve  většině případů nosím termohrnek s kafem! Jsem kávoholik, ale to už o mě víte.

Co baví nebo nebaví na podzimu vás?

Přejme vám krásný víkend.









Pončo a rolák: Orsay// skinny džíny: Esmara (Lidl) // boty: staré z nějakého malého obchůdku// kabelka: Longchamp// čepice a brýle: Sinsay// hodinky: Cluse// náramek: Nejen srdcem// prstýnek: Pandora// termohrnek: Nespresso


7 komentářů:

Děkuji za tvůj komentář. Jane