2019/02/28

Kosmetické úlovky- únor 2019


Moji milí, nejkratší měsíc v roce je pryč.
Zima pomalu odchází a sluníčko šimrá do tváří a paprskami proniká do oken. Kdo se těší na jaro?
Já ano a letos letos víc než kdy jindy.


Nebudu vás zdržovat od práce nebo procházky, pojďme na poslední, letošní zimní kosmetiku, tedy než přijde konec roku a opět udeří zima.



Jaro bude sexy! Mary Kay mi poslala úžasnou rtěnku v odstínu "Wild about pink". Jde o kombinaci lehce červené a růžové. Neokoukaný odstín a to balení! Stříbrná tubička, která se vám díky zajímavě řešenému otvírání rozhodně jen tak neotevře třeba v kabelce. Baví mě a je luxusní! Jemná až máslová. Stojí 430 Kč. Na rtech drží dokonale!!!


Sprchový gel plný štěstí! Koupila jsem si ho z jednoho důvodu a tím byl slon! Limitka Lucky Moments od Baley, která byla k dostání koncem roku v DMku mě upoutala hlavně obaly. Příjemná nijak sladká vůně exotické vanilky, která neurazí, ale ani extrémně nenadchne. Za cenu 29,9 Kč dobrá hydratační záležitost a pohled na slůně mě vždy potěší.


Nadšení! Parfemované spreje na vlasy a tělo! Až 95% složek je přírodního původu! Jedna lahvička a tolik vůně. Kombinace broskve a anýzu je sladší! Varianta kokosu je lehčí a připomene vám léto a časy, kdy ležíte na leháhtku pod kokosovou palmou nebo si vychutnáváte drink. 100 ml stojí 299 Kč. Obaly jsou recyklovatelné!!!


Do DM dorazila další limitka. Mopsové! A já, jako ex majitelka mopse jsem neodolala. V edici jsou kapesníčky, toaleťák a tyto naprosto dokonalé odličovací tamponky. Jsou extra jemné, bavlněné a dostatečně velké. Nikdy z nich nepadají žádné kousky a na obličej jsou příjemné. Cena 29,90 Kč za 50 kusů.


   použité produkty: kosmetika viz popisy, časopis Marianne, tulipády z Lidlu,váza z Kik, stoleček z Pepco, prstýnky Pandora


A nyní hurá do jara! Mějte se moc hezky.


5 komentářů:

  1. tie spreje od YR milujem <3

    OdpovědětVymazat
  2. Parfemované spreje od Yves Rocher sú úžasné a nielen tie...myslím, že všetky produkty od YR. Sú čisto prírodné a presne ako si napísala je skvelé, že obaly sú dokonca aj recyklovateľné. Viaceré značky by si mali brať príklad :)
    Simple but significant

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Recyklovatelnost je super věc a je dobře, že na ní firmy myslí.

      Vymazat
  3. Yves Rocher je skvělá značka :) a Balee se opět povedl obal produktu!! :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obaly,hlavně s mopsíkem jsou okouzkující.

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane