2019/06/28

Kosmetické úlovky- červen 2019


...myslím, že dnes úvod není potřeba neboť všichni bojujeme s vedrem a jsme rádi, že "přežíváme". Nebojte, brzo vám přinesu i tip na lehké letní občerstvení a nějaký ten drink.

Teď pojďme na červnové kosmetické  úlovky!


Když už jdu na nějakou akci, nevynechávám rozjasňovač. Baví mě jej nanést s makeupem nebo prostě jen tak. Dodá sexy vzhled a na tváři je příjemný. Nijak nestahuje a moc hezky se přizpůsobí. Jde o limitovanou edici ve třech odstínech. Kontaktujte  co nejdříve poradkyni Mary Kay a ulovte si ho! 



Tato fixa, barva na rty, nepotřebuje snad hodnocení. Je totiž bombastická a já se do ní zamilovala na první pohled. Korálová barvička, lehounká textura a pozor, je to limitka! Mary Kay umí vzbudit pozornost v ulicích, takže pokud chcete výraznou, krásnou a hlavně dlouhotrvající barvičku na rty, pořiďte si fixku co nejdříve. Je ve 3 odstínech! Jo a odlíčení teda není snadné, opravdu drží!  Cena 470 Kč. Někdy stačí mít den no makeup jen s rteňkou. Zkuste to!


Deodorant od Manufaktury je u mě must have kousek každého dne. Psala jsem o něm zde!  Je přírodní a obsahuje kamenec! Kulička, která vás v těchto dnech zachrání!


Canneff je na trhu s kosmetikou nováčkem! Postupně zkouším jeho produkty. Nyní přišlo na řadu tělové mléko, které nezanechává mastný filtr a navíc pokud nemáte po ruce mléko po opalování, skvěle jej dokáže nahradit a zažehnat nepříjemné zčervenání.  Obsahuje unikátní aktivní látku Cannabidiol (CBD)! Seženete jej online za 425 Kč. Baví mě i jeho víčko, otočením zavřete nebo otevřene a nakloníte.



Ochranný krém od A-Dermy pečuje o podrážděnou a narušenou pokožku.  Využije ho celá rodina. Kojenci, děti i dospěláci.  Stačí nanést 2x denně ! Ideální pokud máte např. podrážděné ruce od mycích prostředků, špatnou reakci na chlorovanou vodu atd. Krém seženete v lékárně či online, stojí kolem 200 Kč- 50 ml.  Je hypoalergenní a  bez parfemace!


Stejně tak doma oceníte Dermalibour Repairing krém, taktéž od A-Dermy. Pokud trpíte na oděrky, záděry nebo máte nějakou drobnou ranku, stačí nanést tento krém, který zabraňuje vzniku infekce, mokvání a zklidňuje zčervenání a hlavně po nanesení vytváří ochranný film. Přípravek obsahuje účinné látky výtažek z ovsa Rhealba, síran měďnatý, síran zinečnatý a oxid zinečnatý. Vhodný i na ekzémy a maminky mininek jej ocení na opruzeniny. Jo a v zimě uleví popraskaným rtům. Cena je okolo 250 Kč.

                                                                                                     Použité produkty: náhrdelník a podtácek H&M

Užijte si víkend!


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. Jane