2019/07/31

Kosmetické úlovky- červenec 2019


Parno, dusno, teplotní rekordy padají a makeup doslova stéká z tváří. Letní kosmetiku volím jinou, lehčí a makeup jen v případě nouze, tj. při nějaké události kam nechci jít nenamalovaná.

Většinu času si nyní vystačím s řasenkou a rtěnkou. Oblíbencem se stal i  lehký fluid. No a být u moře, sáhnu po opalováku a Panthenolu. 

Jak jste na tom v létě vy?

Pojďme se podívat na to co momentálně používám a nechte se inspirovat.


Kosmetickou značku Canneff, novinku na trhu už jste u mě viděli. Denní a noční krém přišel na řadu nyní. Tyto krémy nejsou parfémovány a díky pravidelnému používání se obnovuje pružnost a krása pleti. Co mě těší, že dlouhodobé použití zpomaluje viditelné projevy stárnutí a co si budeme povídat, v mém věku už nějaká ta vráska vykoukne.  Krém poskytuje základní výživu a celodenní ochranu před stresem a vlivy prostředí. Po aplikaci zanechává sametový pocit.
Noční krém je obdobný. Rovněž má pumpičkové dávkování. Díky CBD zajistí hloubkovou výživu, relaxaci a hlavně zklidnění. Během noci, když odpočíváte se postará o pleť, která bude jako v bavlnce. Nebojte se nanést větší vrstvu, krém se vstřebá a vy vytvoříte ideální podmínky pro omlazující a regenerační schopnosti podpořené CBD. Krémy koupíte online za 525 Kč.

CBD- Cannabidiol je látka,která se získává extrakcí z konopí. Působí příznivě na každý typ pleti.


...protože u moře ani u vody nejsem, musím občas tu barvičku pleti a těla trošku ztmavit. Měruňkový fluid od Manufaktury nádherně voní a hlavně se dá použít jak na tělo, tak i obličej. Hezky se roztírá, má lehounkou texturu a pleť se zabarví a už nejsem taková bledule. Obsahuje beta-glukan. Stojí 295 Kč a můžete ho používat celý rok.


Řasenka Bourjois Twist Up the Volume 24HR je cool. Chcete délku nebo objem? Jednoduše otočte a zvolte si jaký kartáček použijete. Staňte se Pařížankou! Cena je 279 Kč a za to 2v1 to stojí.




Barevné rty za mě k létu patří! Růžová nebo sexy červená? Oblíbila jsem si rtěnku v tužce. Velvet the Pencil má dokonalou konzistenci, která je na rtech příjemná. Matná barva a vcelku dobrá výdrž. Nevýhodou je , že tužka není výsuvná, tudíž se brzo vypotřebuje. Ovšem za mě to je jedna z nepříjemnějších rtěnek, kterou jsem na rtech měla. Dostupná je ve více odstínech (mám č.13 Framboise Griffée). Cena kolem 170 Kč.



Nejlahodnější čokoláda a nepřiberete po ní! Rozjasňující paletka Delice de Poudre od Bourjois je k nakousnutí. Mléčná nebo hořká čokoláda vám vykouzlí dokonalý look. Baví mě mix barev, tváře jako broskvičky nebo tmavší opálený vzhled. K tomu ani makeup není potřeba. Rozjasní tvář! Paletka v sobě ukrývá zrcátko i praktický návod. Cena se pohybuje kolem 419 Kč. Baví mě!




Když už v létě hodně "řasenkuji", nesmím podcenit odlíčení. Odličovač očí od MK mám poprvé. Je nemastný, nedráždí oči a hravě si poradí i s voděodolnou řasenkou. Je oftalmologicky testován a vhodný i pro ty, kteří nosí kontaktní čočky. Koupíte jej u poradkyně Mary Kay za cenu 530 Kč/ 100 ml.


Od jisté doby "mažu" tělo denně. Moje spotřeba tělových másel, mlék a balzámů za poslední roky stoupla. Produkty s pumpičkovým dávkováním mají u mě větší plus a velká balení rovněž. Astrid s vyživujícím avokádovým olejem na suchou pokožku, kterou v létě mám, mi pomáhá až 48 hodin. Tudíž když jednou zapomenu, nic se neděje, kůže je hydratovaná.
Má jemnou vůni, nikterak nemastí. Používám ho večer po koupeli a rovnou "vlítnu" do pyžama. Někdy zmáčku pumpičku i přes den, když si umývám ruce a jen si dám malou dávku do dlaní a rozetřu po rukou. Pokud zrovna nemáte speciální produkt na suché paty, dá se také využít. Cena je doslova lidová, stojí kolem 100 Kč/ 400 ml.



Regenerační květinový olej na vlasy je v tomto období doslova záchranou. Nanáší se po celé délce vlasů a neoplachuje se! Yves Rocher prostě umí.Tip pro vás- výšení účinosti oleje zabalte vlasy do ručníku namočeného v teplé vodě, což umožní lepší vstřebávání výživných látek. Cena produktu je 189 Kč.


Užívejte léta!

2 komentáře:

  1. Astrid tělové mléko bych velmi ráda vyzkoušela. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Misko, rozhodně vyzkoušej, mají skvělou nabídku a teď jsem jej viděla i někde v akci.

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane