2019/08/06

Plnou parou vpřed! Úklid bez čistících prostředků.


Ruku nahoru, kdo miluje uklízení? Já na to osobně musím mít náladu. Nemyslím tím jen otřít prach na poličce, ale takový ten úklid doslova z gruntu. Na některé velké úklidy a čistky se připravuji hodně dlouho až mě samotné pomyšlení na to vyčerpá. 

Nedávno jsem testovala parní čistič  Kärcher SC 2 Deluxe EasyFix. Jde o moderního pomocníka, který k úklidu nepotřebuje žádné čistící prostředky! Stačí mu voda a on doslova jede plnou parou vpřed!
Znáte ho?


Na toto testování s Ženou-in jsem se těšila. Neproběhla žádná vyčerpávající příprava, kdy jsem musela hledat čistící prostředky na podlahy,  koupelnu a kuchyň. Nepřekážely mi ani hadříky, houbičky a nepotřebné lahvičky saponátů.

Ovšem i zde nastalo menší ALE a OBAVA! Chtěla jsem vygruntovat kuchyň.....mastnota se tu drží, to sami všichni víte. O sporáku a digestoři ani nemluvím. Hlavou mi proběhlo několik myšlenek, že je to blbost, že to nemůže tento parní stroj prostě bez chemie zvládnout....Má v sobě jen vodu! Vybavily se mi všechny ty chvilě, kdy jsem sporák drhla a snažila se najít správný prostředek, který se špínou zatočí a sporák bude opět lesklý. Mnoho sil i naštvání, že to není dle mých představ. Vysušené a podrážděné ruce od  čistících prostředků! To byl vždy výsledek.
Pak si nakráčel EasyFix , já zcvakla tlačítko a lehounce jsem přitiskla kartáček ke sporáku a kroužila.....Bylo mi vedro, ale pára veškeré nečistoty rozpustila. Chápete? Roky bojuju a pak je to do pár minut všechno pryč.


Dřez, s kterým jsem se trápila nejvíce a  vážně zvažovala jeho výměnu....K tomu není třeba slov,  podívejte se sami (levá půlka je po očištění, pravá před). Mega pecka!



Shrnutí testování:

Kärcher SC 2 Deluxe EasyFix je velikostí takový malý "vysavaček", který ke svému životu potřebuje pouze vodu. Dokáže se dostat na všechna místa díky vyměnitelným hlavicím - kartáčky a podlahová utěrka. Šňůra přístroje je dlouhá 4 metry!
Ovládání je jednoduché. Nalijete vodu (obsah 1 litr) a vyčkáte si kolem 6 minut na "ohřátí", což vám indikuje zelené světlo, které oznamuje, že můžete začít! Poté už posunete jedno jediné tlačítko, kterým regulujete množství páry! Díky lehkosti není nutné mít přístroj stále na zemi, ale můžete jej položit třeba na kuchyňskou linku, aby se vám s ním lépe manipulovalo.  Praktická rukojeť vám pomůže snadno 2,7 kilový EasyFix přemístit.




Výhody:

Ušetříte penízky za čistící prostředky.
Úklid nezabere tolik času.
Vaše ruce nebudou podrážděny od chemikálií.
Díky pravidelnému používání se zmavíte mastnoty v kuchyni a ušetříte třeba za nové mrížky na digestři.
Vodní kámen kolem armatur se rovněž rychle rozpustí.

Ve výbavě je několik hlavic! Je libo vyčistit podlahu, koupelnu nebo snad vodovodní baterie?




Kde všude lze KÄRCHER SC 2 Deluxe EasyFix použít? 
Armatury, umyvadla, obkladové dlaždice, okna, zrcadla, digestoř, varná deska

Nicméně jej mohou využít i pánové na čistění disků svého "plechového" miláčka.

Kdo by chtěl tohoto pomocníka?

    #JaneTestuje #Piarko 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. Jane