2019/09/30

Kosmetické úlovky- září 2019


Září končí a podzimní čas padajícího listí nastává. Pomalu se zahalujeme do teplých svetrů. 
Kosmetickou péči bychom neměli podcenit. Přechodné období před zimou potřebuje jistou přípravu. Zkuste nějaké novinky v péči o pleť či pokožku!


Indulona je nestárnoucí klasika! Pro mě se stává nej kámoškou hlavně v průběhu chladnějších měsíců. Krém na ruce s rychlým vstřebáváním, který napomáhá regeneraci a zlepšuje strukturu pokožky je super volbou. Olej Inca Inchi, vitamin E a bambucké máslo si na vašich rukou budou libovat. Indulonu Intensive Care koupíte kolem 50 Kč. Případně radím kouknout na sem, kde můžete najít svůj oblíbený obchod a díky cashbacku mít penízky na svém Tipli kontě.


Řasenky střídám! Dávám přednost klasickým kartáčkům, ale tato Lash Love z limitky od Mary Kay se stala mou oblíbenou. Neslepuje řasy a s kartáčkem se dobře manipuluje! Má voděodolné složení  a zanechává přirozený vzhled. Baví mě a ten roztomilý obal, je cute



Každý kdo chodí nakupovat do Lidlu určitě postřehl značku Cien. Cenově dostupné produkty, které dokáží překvapit. Já tu naposledy ulovila tekuté mýdlo na ruce s vůní granátového jablíčka, jen za 20 Kč. Myje, voní, je příjemné a díky průhledné lahvičce vidím,  kolik ho ještě mám.


Kdo maže ten jede! To je známá věc.  Péči o pokožku nepodceňuji. Mám pocit, že mažu víc a víc a lahvičky a tuby s tělovými mléky mi mizí doslova před očima. Nyní zkouším značku Vivaco, což je český výrobce přírodní kosmetiky. Opět jsem neodolala když na mě vyskočilo pop up okno, že s nákupem přes Tipli.cz tu mám pět procent zpět! Zvláčňující mléko je určeno pro suchou až citlivou pokožku. Lehce se nanáší a roztíra po těle. 400 ml by mohlo nějakou tu dobu vydržet. Jo a cena je luxusní, cca 100 Kč.


O pleťovém balzámu z Manufaktury jsem vám psala ZDE. Je to limitka, která rozhodně stojí za vyzkoušení! Kdy jindy, než teď na podzim! Pumpičkové dávkování, lehká textura.

použité produkty v článku: kosmetické výrobky, dřevěné prkýnko NanuNana, dekorace ježek z Kik, šípky

Jakým produktům na podzim dáváte přednost vy? Necháte se občas ovlivnit super nábídkami, slevami či cashbacky z nákupů? Zkuste zde.

#piarko

1 komentář:

Děkuji za tvůj komentář. Jane